Haldun Taner Hikâyeleri İş Sanat’ta: İnsan Sadece Bir Araç

Haldun Taner Hikâyeleri İş Sanat’ta: İnsan Sadece Bir Araç

Tarihler: 22 Şubat 2021 Pazartesi ~ 18 Temmuz 2021 Pazar

Yer: Online Etkinlikler

Adres: Çeşitli Mekanlar İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 22, 2021 ~ Tem 18, 2021

İş Sanat’ın gelenekselleşen dinleti serisine bu ay Haldun Taner konuk olacak. Cumhuriyet dönemi Türk edebiyatının önde gelen kalemlerinden Taner’in en sevilen hikâyeleri 22 Şubat saat 20.30’da edebiyatseverlere sunulacak. Atilla Birkiye’nin hazırladığı ve Mehmet Birkiye’nin sahneye uyarladığı “İnsan Sadece Bir Araç” başlıklı dinletide; “Bayanlar 00”, “Konçinalar”, “İznikli Leylek” ile “Sancho’nun Sabah Yürüyüşü” hikâyeleri Tilbe Saran, Metin Belgin, Bülent Emin Yarar ve Hakan Gerçek tarafından seslendiriliyor. Bir radyo kayıt stüdyosu mizanseninde gerçekleşen dinletiye Serdar Yalçın piyanosuyla eşlik ediyor. İş Kuleleri Salonu’nda seyircisiz kaydedilen etkinlik, İş Sanat’ın YouTube kanalı ve internet sitesinde yayımlanacak.

Geçtiğimiz aylarda yayımlanan Nazım Hikmet “Bir Tren Kalkar Haydarpaşa Garı’ndan”, Sait Faik Abasıyanık “Her Şey İnsanı Sevmekle Başlar”, Gülten Akın “Kestim Kara Saçlarımı” başlıklı dinletiler İş Sanat’ın YouTube kanalından ve internet sitesinden sezon boyunca ücretsiz izlenebilir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT