İlk Online Yemek Festivali - Wild BBQ

İlk Online Yemek Festivali - Wild BBQ

Tarihler: 28 Haziran 2020 Pazar ~ 28 Haziran 2020 Pazar 28 Haziran 2020 17:00 - 28 Haziran 2020 17:00

Yer: Online Medya

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 28, 2020 ~ Haz 28, 2020
Türkiye’nin ilk BBQ festivali yepyeni bir formatla 28 Haziran’da lezzet severlerle buluşmaya hazırlanıyor! ‘Yeni normal’e geçişler başlasa da asıl muhabbet hala evde!

Wild BBQ Stay Home X Stay Wild formatıyla evde şeflik ve festival becerilerimizi geliştirme zamanı! Bu kez senin barbekü başındaki hünerlerinle ilgileniyoruz ve Wild BBQ festivalini kendi evinde sevdiklerinle daha micro şekilde yap diyoruz! 

Hazırsan sen de bize katıl, barbekünün başına geç ve Wild BBQ ruhuna bizimle birlikte eşlik et! Biz gerekli her şeyi sana özel bir kutuda göndereceğiz! Ekolojik mangal, mangal maşası, lokum et, sosis, sucuk ve köfteden oluşan 500 gr vakumlu paket, közlemen için misir, Kikkoman Teriyaki ve Ponzu sosları, Hellmann’s ketçap ve mayonez ve finalde marshmellow ile eksiksiz bir barbekü deneyimi seni bekliyor!

Etkinlik günü aynı anda mangal başına geçip sana ulaştırdığımız kutudan çıkan Zoom linki ile ünlü şef Maksut Aşkar ile eş zamanlı olarak barbekü yapıp, şeften işin inceliklerini öğreneceğiz. Ardından barbekü keyfimiz yine Zoom davetiyesi ile katılabileceğiniz Melisa Karakurt performansıyla devam edecek!

Bir sonraki görüşmemizde yine hep birlikte doğanın içinde, ızgara kokularının yükseldiği lezzet dolu bir gün hayal ediyoruz ama o güne kadar yeni formatlarda eğlenmeye devam edeceğiz!

Bilet Fiyatları:

1. Kategori - 131.00 TL

Önemli Notlar:

- Etkinlik için biletinizi satın aldıktan sonra, Zoom adlı ücretsiz uygulamayı telefonunuza ya da bilgisayarınıza indirmeniz gerekmektedir. - Tüketicinin elektrik, internet kesintisi veya kişisel sebeplerle eğitime zamanında katılamaması, bu sebeplerle eğitimin bir kısmını veya tamamını almaması organizasyon firmasının veya web sitemizin sorumluluğunda değildir. Bu tür durumlarda iade veya değişiklik hakkı sağlanmayacaktır.- 16 yaş ve üstü kişiler için uygundur. - Biletinizi satın aldıktan sonra, referans numaranızla birlikte, isim-telefon, kargo adresi ve e-mail adresinizi, act@thehybrid adresine mail olarak iletmeniz zorunludur. - Etkinliğin yapımına ilişkin aşamalar e-mail ile gönderilecektir.  – Bilet fiyatına kargo ücreti dahildir. - Kargo gönderimi organizasyon firması tarafından yapılmaktadır. Ürünler tarafınıza 26-27 Haziran tarihleri arasında ulaştırılacaktır.  Kargo şirketinden kaynaklı gecikmelerden organizasyon firması sorumlu tutulamaz.- İade veya değişiklik yapılmamaktadır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT