JCI Türkiye 19 Mayıs Atatürk`ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramını Herkese Açık Online Etkinliklerle Kutlayacak

JCI Türkiye 19 Mayıs Atatürk`ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramını Herkese Açık Online Etkinliklerle Kutlayacak

Tarihler: 19 Mayıs 2021 Çarşamba ~ 19 Mayıs 2021 Çarşamba

Yer: Online Etkinlikler

Adres: Çeşitli Mekanlar İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 19, 2021 ~ May 19, 2021

Dünyanın en büyük üçüncü sivil toplum kuruluşu olarak bilinen JCI (Junior Chamber International-Uluslararası Genç Liderler ve Girişimciler Derneği) Türkiye Derneği 19 Mayıs Atatürk`ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramında, koronavirüs salgınına karşın evlerde milli bayramımızın coşkusunu yaşatmak için online etkinlikler gerçekleştirecek.

Online gerçekleşecek 19 Mayıs kutlamaları kapsamında;

13:00’de gerçekleşecek açılış sonrasında Türk havacılık tarihine önemli katkılar yapmış değerli konuşmacılar olan Ali İsmet Öztürk, Berna Şen, Çağdaş Türkmen, Gülşah Çeliker ile saat 13:00 – 14:00 arasında canlı olarak Havacılık Oturumu gerçekleşecek.

NBDT Dans Topluluğu kurucusu Niyaz Bildik tarafından harekete teşvik amacıyla saat 14:30 - 15:00 arasında Özgün Hareket Atölyesi gerçekleştirilecek.

Havacılık üzerine şarkılar besteleyen Sırmalı grubu - Oğuz Sırmalı ile saat 15:00-15.30 arasında kısa bir söyleşi ve müzik yayını canlı olarak gerçekleşecek.

Türkiye'de sporcu ve sosyal sorumluluk kimlikleri ile tanıdığımız değerli isimler Erman Kunter, Nasuh Mahruki, Bener Erkorur saat 15:30 – 16:45 arasında canlı olarak izlenebilecek. Süpriz video gösterimlerinin de yer alacağı kutlamalar saat 16:45 – 17:00 kapanış konuşmaları ile tamamlanacak. Canlı yayınlar JCI Türkiye Youtube kanalından izlenebilecek.

2020-2021 JCI Türkiye Başkanı Altuğ TÜRKDALI düzenlenecek olan online 19 Mayıs Atatürk`ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları kapsamında;

“19 Mayıs, ulusal egemenliğimizin başlangıç günü, Türkiye’nin aydınlık geleceği için atılan ilk adımdır.

Bizler, Genç Liderler ve Girişimciler olarak Türk istiklalini, Türk Cumhuriyeti’ni ilelebet muhafaza ve müdafaa edeceğiz. Bu vizyona hizmet etmek adına girişimci liderler yetiştirmek, Atamızın geleceğin aydınlığına kavuşma ülküsünden bize miras kalan bir görevdir.

Gençlerimizin ve aziz milletimizin 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nı en samimi duygularımızla kutlar, başta Büyük Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehit ve gazilerimizi saygıyla anarız.“ dedi. İzleme Linki: https://www.youtube.com/channel/UCy25QWKIaMBV21HlnlBjNpQ

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT