Köstebek Ajan

Köstebek Ajan

Tarihler: 24 Nisan 2021 Cumartesi ~ 29 Nisan 2021 Perşembe 24 Nisan Cumartesi 21.00 – 29 Nisan Perşembe 21.01

Yer: Online Etkinlikler

Ücret: 12 TL

Nereden Alınır: https://www.passo.com.tr/

Adres: Çeşitli Mekanlar İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 24, 2021 ~ Nis 29, 2021

Bu film Belgesel Kuşağı bölümü kapsamında gösterilmektedir.

2020 San Sebastian En İyi Avrupa Filmi–İzleyici Ödülü

Hem belgesel hem de uluslararası film kategorilerinde 2021 Oscar adayları arasında olan, ilk gösterimini 2020 Sundance’te yapan Köstebek Ajan , görüp görebileceğiniz en sevimli casus filmi ve inanması güç olsa da çok sağlam, gözlemci bir belgesel. Özel dedektif Rómulo’dan bir huzurevini incelemesi talep edilince Rómulo, 83 yaşındaki Sergio’yu tutar ve ondan huzurevi sakini olup tesisi gözlemleyerek rapor etmesini ister. Fakat sıcakkanlı Sergio casustan da öte, huzurevinde herkesle yakınlık kurunca işler karışır. Yaşlılık, yalnızlık, şefkat ve dostluğa dair bu sıcak ve içten filmin Şilili yönetmeni Maite Alberdi, yalnızca belgeselleriyle değil birçok yerde yayınlanan film eleştirileriyle de tanınıyor.

Oyuncular: Sergio Chamy, Rómulo Aitken, Marta Olivares, Berta Ureta, Zoila González (Katılanlar)
Yönetmen: Maite Alberdi
Dili: İspanyolca, Türkçe altyazılı

- filmonline.iksv.org’da çevrimiçi gösterilecek nisan ayı filmlerinin bilet satışları 31 Mart Çarşamba günü saat 10.30’da başlayacaktır.
- Öncelikli satışlar sadece www.passo.com.tr üzerinden, Siyah ve Beyaz Lale üyeleri için 29 Mart Pazartesi 10.30, Kırmızı ve Sarı Lale üyeleri için 30 Mart Salı 10.30’da başlayacaktır.
- Biletler filmler özelinde tekil veya kapasite elverdiğince kombine olarak alınabilir.
- Bilet fiyatları, tekil alımlarda 12.-TL’dir., 20 filmlik kombine paket fiyatı 200.- TL’dir.
- Tekil ve kombine biletler film şirketleriyle veya yapımcılarla yapılan anlaşmalar gereği kapasiteyle sınırlıdır.
- Her filmin gösterim filmonline.iksv.org adresindeki gösterim takvimi sayfasında ve filmin tanıtım sayfasında görülebilir.
- Biletler, herhangi bir işlem ücreti eklenmeden, filmlerin kendi sayfaları üzerinden, www.passo.com.tr web sitesinden ve Passo mobil uygulaması üzerinden satın alınabilir. Ödemenizi online ödemeye açık bir kredi kartı/ banka/atm/debit card (Visa, Mastercard) ile yapabilirsiniz.
- Passo üzerinden gerçekleştireceğiniz bilet alımlarınızda teslimat yöntemi adımında belirttiğiniz e-posta adresiniz ile filmonline.iksv.org sitesine üye iseniz bilet aldığınız filmler doğrudan üyeliğinize tanımlanacaktır. Filmleri https://filmonline.iksv.org/library.html adresinden, filmonline.iksv.org sitesindeki bilgilerinizle üye girişi yaparak erişebilirsiniz.
- Passo üzerinden gerçekleştireceğiniz bilet alımlarınızda teslimat yöntemi adımında belirtmiş olduğunuz e-posta adresiniz ile filmonline.iksv.org sitesine üyeliğiniz bulunmuyorsa, bilet işlemi tamamlandıktan sonra bu adrese iletilecek davet e-postasını takip ederek gösterim sitesine üye olmanız gerekmektedir. Üyelik sonrasında filmler doğrudan üyeliğinize tanımlanacaktır. Filmleri https://filmonline.iksv.org/library.html adresinden, filmonline.iksv.org sitesindeki bilgilerinizle üye girişi yaparak erişebilirsiniz.
- Filmler 21.00’de gösterime açılır. Beş gün sonra, 21.01'de gösterime kapanır. Filmleri bu beş gün içinde izlemeniz ve oynat butonuna bastıktan sonra 30 saat içinde bitirmeniz gerekiyor. Filme başlamış olsanız bile bir filmin son erişim saatinden sonra yayın otomatik olarak kesilir ve filmi izleme şansınız kalmaz. Aynı şekilde gösterim süresi bittiğinde filmler yarıda kalsa bile devam etmez ve sistemden kaldırıldığı için tekrar gösterime açılamaz.
- Lale Kart üyeleri öncelikli ve indirimli olarak, www.passo.com.tr üzerinden yapacakları tüm bilet satın alım işlemlerinde Lale Kart numaraları ve şifrelerini kullanarak biletlerini indirimli satın alabilirler. İndirim, kombine bilet alımlarında da geçerlidir.
- Lale Kart’ınıza ait yeni şifrenizi https://lalekart.iksv.org/uye-islemleri/uye-girisi adresi üzerinden “Şifremi Unuttum” adımını takip ederek edinebilirsiniz.
- İndirim oranları, Siyah ve Beyaz Lale üyeleri için %25; Kırmızı ve Sarı Lale üyeleri için %20’dir. Ayrıntılı bilgiye (0212) 334 07 81- 07 91 numaralı telefonlardan ulaşabilirsiniz.
- Hemen Lale Kart üyesi olarak %25’e varan indirimlerden yararlanmak için lalekart.iksv.org adresini ziyaret edebilirsiniz.
- Yasal düzenlemeler uyarınca festival kapsamındaki film gösterimleri, aksi belirtilmediği sürece 18+ uygulamasına tabidir.
- Gösterimler yalnızca Türkiye’deki izleyicilere açıktır.
- Teknik gereksinimler ve sıkça sorulan soruların yanıtları için lütfen https://filmonline.iksv.org/page/yardim adresine göz atın.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT