Maskeliler

Maskeliler

Tarihler: 19 Haziran 2020 Cuma ~ 21 Haziran 2020 Pazar 15:00

Yer: Online Tiyatro

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 19, 2020 ~ Haz 21, 2020

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Kültür Daire Başkanlığı, kültür sanat etkinliklerini dijital yayınlarla sürdürüyor.

İBB Şehir Tiyatroları’nın daha önce sahnelediği çocuk oyunu “Oyuncaktaki Sır” 20 Haziran Cumartesi günü saat 15.00’te, yetişkin oyunu“Maskeliler” 21 Haziran Pazar Günü yine saat 15.00’te İBB Kültür Sanat Youtube ve İBB Şehir Tiyatroları Youtube kanalından yayınlanacak.

Maskeliler

Filistinli üç erkek kardeşin, savaşın ortasında yaşadıkları hesaplaşma sürecini konu alıyor. Maskeliler ayrıca, savaşın, kardeşlik bağlarını bile koparan ezici baskısına, insanları nefret ve şiddet içinde birbirlerinden uzaklaştırmasına çok iyi bir örnek olarak ve ilk kez bir “karşı bakışla” işlenerek sahneleniyor.

Ilan Hatsor’un yazdığı Taner Barlas’ın yönettiği oyunda Serdar Orçin, Levent Üzümcü, Mehmet Gürhan rol alıyor. Oyun 2008 yılında sahnelendi.

Şehir Tiyatrolarının dijital yayınları önümüzdeki hafta da devam edecek. Çocuk oyunu “Tembel Memiş” 27 Haziran 2020 Cumartesi saat 15:00’te, yetişkin oyunu “Tehlikeli İlişkiler” 28 Haziran 2020 Pazar saat 15:00’te sanatseverle buluşacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT