Meyhane'de

Meyhane'de

Tarihler: 02 Haziran 2022 Perşembe ~ 31 Aralık 2022 Cumartesi 31 Aralık 2022 22:00

Yer: Tiyatronet

Ücret: Online Gösterim - 24.90 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Dijital Tiyatro İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 2, 2022 ~ Ara 31, 2022
Meyhane'de oyunu sizlerle buluşmaya hazırlanıyor.

Bir Ermeni meyhanesinde, o zamanlar kimsenin kimseyi hor görmediği, din, dil ayrımı yokken herkesin "biz" dediği dönemlerde yaşanmış olması olası bir sohbetin tam arasında kalıyorsunuz. Seyirci olma şansınız yok. Orada kadeh kaldıran bir külhani ya da madama sizsiniz! 1899’a hoş geldiniz! Moşe Efendi henüz hariciyedeki odasının ampulünü söndürmemiş. Az sonra çıkıp gelecek. Ketum, kahvede son eli 'oynoor.' Külhani Davut ise belinde saldırma, salınarak yolda, meyhaneye 'geloor.' Az sonra sahneye kimler gelecek kimler... Rosa kocasını tutup kulağından meyhaneye getirip hesap soracak. Niko, hem katil hem romantik, hüznünü taşıyacak meyhaneye. Kakmacı Gabriyel Usta her zamanki gibi huysuz. Aris'in direkler arasından getirdiği sihirbaz Kirkor yaptığı numaralarla Davut'u deli edecek. Bayanlar baylar, Madamalar kokonalar hepsi bu oyunda… Ve canlanacak anılarında kimlerin hayallerinin sahneye geleceğini. Arkasından sahnede Anuş, Vartanuş ve Nika, Kevork’un yosması, yosmanın ölmüş babası derken sahne dolup taşıyor. Başka bir hayata hoş gelmişsiniz. Şöyle buyurun içeri… Tekrarı yoktur çünkü sahnede atılan bir adımın..."Bir Ermeni meyhanesinde, o zamanlar kimsenin kimseyi hor görmediği, din, dil ayrımı yokken herkesin "biz" dediği dönemlerde yaşanmış olması olası bir sohbetin tam arasında kalıyorsunuz. Seyirci olma şansınız yok. Orada kadeh kaldıran bir külhani ya da madama sizsiniz!

1899’a hoş geldiniz! Meyhanede’yi izlemeye geldiğinizde fuayede salataları yapmakta olan ve kocasından dayak yemiş Mina Hanım'a rastlayacaksınız. İçeride acem garson Araş yarım Türkçesiyle siparişinizi alıyor. Moşe Efendi henüz hariciyedeki odasının ampulünü söndürmemiş. Az sonra çıkıp gelecek. Ketum, kahvede son eli 'oynoor.' Külhani Davut ise belinde saldırma, salınarak yolda, meyhaneye 'geloor.' Az sonra sahneye kimler gelecek kimler... Rosa kocasını tutup kulağından meyhaneye getirip hesap soracak. Niko, hem katil hem romantik, hüznünü taşıyacak meyhaneye. Kakmacı Gabriyel Usta her zamanki gibi huysuz.

Aris'in direkler arasından getirdiği sihirbaz Kirkor yaptığı numaralarla Davut'u deli edecek. Bayanlar baylar, Madamalar kokonalar hepsi bu oyunda… Ve canlanacak anılarında kimlerin hayallerinin sahneye geleceğini. Arkasından sahnede Anuş, Vartanuş ve Nika, Kevork’un yosması, yosmanın ölmüş babası derken sahne dolup taşıyor. Başka bir hayata hoş gelmişsiniz. Şöyle buyurun içeri… Tekrarı yoktur çünkü sahnede atılan bir adımın..."

Yazan: Kaan Erkam
Yöneten: Levent Tayman
Ses/Işık: Taha Aykın
Oyuncular: Kaan Erkam, Levent Tayman, Barış Akengin, Sultan Çelik, Taha Aykın, Ayata Akarcalı, Gülten Güney, Kirkor Sar, Deniz Eylem Çubuk, Nigar Özcan, Adige Bayzat

1 sa 15 dk / +18

Bilet Fiyatları:

Online Gösterim - 24.90 TL

Önemli Notlar:

Dijital Bilet Kodu Kullanım Adımları:1) https://www.tiyatronet.com adresine gidip ücretsiz üye olmanız,2) Üyelik işlemini tamamladıktan sonra "Hesabım" başlığı altından "Kampanyalar" başlığına tıklamanız,3) Promosyon kodu alanına online izleme kodunuzu yazmanız,4) Oyunlar bölümüne gidip satın aldığınız oyunu seçmeniz gerekmektedir.Erişim Şartları ve Diğer Detaylar:- Bu bir Dijital Tiyatro etkinliğidir.- Online gösterimi izlemek için kullanacağınız online etkinlik izleme kodunuz, Biletix tarafından size gönderilen onay mailinde yer alacaktır.- Üyeliğinizi kullanarak aldığınız biletinizin detayları ve online izleme kodunuz aynı zamanda, üyeliğinizin altında bulunan Biletlerim sekmesinde de bulunmaktadır.- Etkinlik izleme kodunuzun size iletilebilmesi için biletinizi satın alırken güncel e-mail ve cep telefonu numaranızı vermenizi rica ederiz. Katılıma dair bilgiler biletiniz üzerinde ve komfirmasyon ekranında yer alacaktır.- Dilediğiniz zaman, dilediğiniz yerde izleyebilirsiniz.- Bilet alım işleminden sonra, www.tiyatronet.com adresine gidip ücretsiz üye olmanız gerekmektedir.- Üyelik işlemini tamamladıktan sonra; Hesabım başlığı altından "Kampanyalar" başlığına tıklayarak, promosyon kodu alanına online izleme kodunuzu yazdıktan sonra oyunlar bölümüne gidip satın aldığınız oyunu seçiniz.- Satın alınan biletlerin 3 ay içinde kullanılması gerekmektedir.- Kodlar aktifleştirildikten sonra (kod ile giriş yapıldıktan sonra) izleme süresi 48 saattir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT