Orhan Pamuk ilk kez D&R'da!

Orhan Pamuk ilk kez D&R'da!

Tarihler: 06 Nisan 2021 Salı ~ 06 Nisan 2021 Salı 21:00

Yer: D&R Instagram

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 6, 2021 ~ Nis 6, 2021

Kültür, sanat ve eğlence dünyası D&R, Instagram sayfasından her ay gerçekleştirdiği ve birbirinden başarılı yazarları ağırladığı canlı yayınlarına hız kesmeden devam ediyor. Eserleriyle Nobel Edebiyat Ödülüne layık görülen usta yazar Orhan Pamuk, ilk kez bir canlı yayın konuğu olarak, Yapı Kredi Yayınları’ndan çıkan yeni kitabı 'Veba Geceleri'ni kitapseverlerle @dr_dunyasi Instagram hesabında buluşturuyor. Moderatörlüğünü televizyoncu ve sunucu Oylum Talu’nun gerçekleştireceği etkinlik, 6 Nisan Salı günü saat 21.00’de başlayacak.

Kitapları onlarca dile çevrilen, dünya çapında tanınan yazar Orhan Pamuk, yeni çıkan kitabıyla D&R Instagram canlı yayınının konuğu oluyor. 6 Nisan Salı günü gerçekleşecek canlı yayında Pamuk, son kitabı 'Veba Geceleri'ni anlatmak için okurlarıyla bir araya gelecek.

Pamuk’un geçtiğimiz ay raflarda yerini alan üzerinde 5 yıldır çalıştığı kitabı ‘Veba Geceleri’; 1901 yılında 3. Veba Pandemisi döneminde Osmanlı’nın 29. Vilayeti Minger adasında geçiyor. Hem sürükleyici bir siyaset ve aşk romanı hem de Pamuk’un salgın, karantina, devlet ve birey konularını bir masal havasıyla tartıştığı bu tarihi roman, konusuyla yaşadığımız günlere de ışık düşürüyor. Başarılı sunucu Oylum Talu eşliğinde gerçekleşecek keyifli sohbette Pamuk, yeni kitabının hazırlık sürecine ve hakkında bilinmeyenlere değinecek, okurların merak ettiği soruları cevaplayacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT