Salinger Yılım

Salinger Yılım

Tarihler: 26 Mart 2021 Cuma ~ 31 Mart 2021 Çarşamba 26 Mart Cuma - 31 Mart Çarşamba 21.01

Yer: Online Etkinlikler

Ücret: 11 TL

Nereden Alınır: https://filmonline.iksv.org/

Adres: Çeşitli Mekanlar İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 26, 2021 ~ Mar 31, 2021

J.D. Salinger edebiyat tarihinin en gizemli yazarlarından biri ve halen pek çok anlatıya esin vermeye devam ediyor. Edebiyat eleştirmeni ve yazar Joanna Rakoff’un anılarından uyarlanan ve 2020 Berlin Film Festivali’nin açılış filmi olarak gösterilen Salinger Yılım , Salinger’a ve edebiyat dünyasına içeriden bir bakış atıyor. Yazar olma hayalleriyle tutuşan Joanna, 90’lı yıllarda New York’ta ünlü bir edebiyat ajansında, Salinger’ın menajerinin asistanı olarak çalışmaya başlıyor. En zorlu görevi, münzeviliğiyle bilinen Salinger’a yazılan hayran mektuplarına şablon cevaplar yazmak. Joanna bir yandan işinin rutinliğiyle baş etmeye çalışırken bir yandan da kendi yazılarını yazmak için gerekli cesareti arıyor. Salinger’ın menajeri rolünde Sigourney Weaver’ı, Joanna rolünde de Bir Zamanlar… Hollywood’da ve The Leftovers ’dan hatırlayacağınız Margaret Qualley’yi izlediğimiz filmin yönetmen koltuğu, Canım Öğretmenim ile tüm dünyada tanınan Philippe Falardeau’ya emanet.

Oyuncular: Margaret Qualley, Sigourney Weaver, Douglas Booth, Seána Kerslake, Brían F. O’Byrne, Colm Feore, Théodore Pellerin ()
Yönetmen: Philippe Falardeau
Dili: İngilizce, Türkçe altyazılı, English

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT