Şekil

Şekil

Tarihler: 26 Mart 2021 Cuma ~ 26 Mart 2021 Cuma 20:30

Yer: Akbank Sanat

Ücret: Ücretsiz

Nereden Alınır: https://filmonline.akbanksanat.com/

Adres: İstiklal Cad. No:8,Taksim Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 252 35 00-01

Faks: 0212 245 12 28

Web: http://www.akbanksanat.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 26, 2021 ~ Mar 26, 2021

Fransa / Kurmaca / 4' / HD / Renkli / 2019

Ufukta fırtına var. Kapkara bir bulut küçük bir köyü sardığında, köy sakinleri bunun mavi gökyüzünden çok daha fazlasına bir son verebileceğini keşfederler. Avrupa Birliği himayesinde ve Avrupa Birliği ile işbirliği içinde yapılmış bir film.

Yönetmen: Jaco Van Dormael
Senaryo: Jaco Van Dormael
Görüntü Yönetmeni: Grimm Vandeckerckhove
Yapımcı: Thomas Hofman
Kurgu: Maarten Janssens
Müzik: Gregory Caron
Ses: Gregory Caron
Oyuncular: Mailys Dumon Yönetmen: Jaco Van Dormael

Özgeçmiş
Jaco Van Dormael 9 Şubat 1957’de Belçika’da doğdu. Brüksel'in ünlü film okulu INSAS’ta öğrenciyken çektiği ilk kısa filmi Maedeli la Brèche, 1981 Akademi Ödüllerinde En İyi Öğrenci Filmi ödülünü kazandı. Van Dormael'in ilk uzun metrajlı filmi Toto le Héros (1991), Cannes Film Festivali'nde Camera d'Or ödülünü kazandı. Beş yıl sonra, Le huitième jour (1996) filmi Cannes’da ana yarışmada gösterildi ve, iki başrol oyuncusu Daniel Auteuil ve Pascal Duquenne birlikte En İyi Erkek Oyuncu ödülünü kazandı. Prömiyerini Venedik Film Festivali’nde yapan üçüncü uzun metrajlı filmi Mr. Nobody (2009), festivalde Biografilm ödülünü kazandı. En İyi Film ve En İyi Yönetmen dahil olmak üzere Belçika'nın Oscar'ları olarak bilinen Magritte Ödülleri'nde altı ödülün sahibi oldu.

Filmografi
2015 The Brand New Testament
2011 Kiss & Cry
2010 Eole (Kısa / Short)
2009 Mr. Nobody
2006 La ceinture (Kısa / Short)
1995 Lumière and company (Belgesel / Documentary)
1991 Toto le héros
1985 De boot (Kısa / Short)
1985 È pericoloso sporgersi (Kısa / Short)
1983 Sortie de secours (Belgesel / Documentary)
1982 L'imitateur (Belgesel / Documentary)
1981 Stade 81 (Belgesel / Documentary)
1980 Maedeli la brèche (Kısa / Short)

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Biletino Etkinlikleri Çocuk Oyunları Festival Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT