Standards & İpek Dinç

Standards & İpek Dinç

Tarihler: 27 Temmuz 2020 Pazartesi ~ 27 Temmuz 2020 Pazartesi 19:00

Yer: Online Etkinlikler

Ücret: - 110.00 TL

Nereden Alınır: Mekan Gişe

Adres: Çeşitli Mekanlar İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 27, 2020 ~ Tem 27, 2020

YIL BOYU CAZ KONSERLERİ DEVAM EDİYOR

Akbank Sanat Temmuz ayında da kültür sanat etkinliklerini sosyal medya kanallarında sanatseverlerle buluşturmaya devam ediyor.

30. Akbank Caz Festivali’nin "Yıl Boyu Caz" konserleri serisine, 2016 yılından beri caz standartlarını değişik groove ve aranjmanlarda yorumlayan Standards ile devam ediyor. Avusturya Başkonsolosluğu terasında gerçekleşecek ve Akbank Sanat Instagram hesabından canlı olarak yayınlanacak konserde; klasik ve modern caz standartlarından oluşan bir repertuar cazseverlerle buluşacak. Standards Grubu’na vokalde İpek Dinç ve basta Avusturya Başkonsolosu Gerhard Lutz eşlik edecek.

İpek Dinç : Vokal
Coşkun İnsel : Piyano
Mertcan Bilgin : Davul
Gerhard Lutz : Bas
Yahya Dai : Saksafon

Standards grubunun kurucusu Coşkun İnsel, St.Georg Avusturya Lisesi ve İTÜ Elektronik ve Haberleşme Bölümü mezunu ve müziğe 1972 yılında piyano ve tuşlu çalgılar çalarak başladı.

Vokalist İpek Dinç, 2005 yılında İlham Gencer ile tanışarak müzik yaşamına adım attı. Nardis Genç Caz Vokal Yarışması'nda gösterdiği başarı ile gittiği Estonya Nomme Jazz Festivali'ndeki yarışmada 3. oldu. 2009 yılında, Letonya’da düzenlenen “Young jazz Voices” etkinliğine davet edildi.

Saksafoncu Yahya Dai; Marcus Miller, Bugge Wesseltoft, Joshua Redman, Wynton Marsalis, Christian McBride, Roy Hargrove, Ron Blake, Danilo Perez, Russel Malone, Aydın Esen gibi sanatçılarla jam sessionlar yaptı, Asiominor grubuyla tüm dünyada konserler verdi. Halen "Yahya Dai Quartet" dışında Kamil Erdem "Asiaminor", Aşkın Arsunan "Blue Print Project", Cahit Berkay "Film Müzikleri", Selen Gülün Quartet, Şevket Akıncı "Lifeline", Sibel Gürsoy ve İlker Özalp ile "Kaval Sviri", Ayşe Tütüncü ile "Piyano Perküsyon Projesi" ve "Beck's Big Band" ile müzikal çalışmalarına devam ediyor.

Baterist Mertcan Bilgin, İ.T.Ü Makine Fakültesi’nden 2013 yılında mezun oldu. İTÜ Miam’da Perküsyon Yüksek Lisansı’nı tamamladıktan sonra cazdan rock’a, etnik müziğe, birçok tarzda grup ve sanatçılarla çalıştı. Sanatçı ayrıca stüdyo müzisyenliği ve eğitmenlik yapıyor.

Akbank Sanat: www.akbanksanat.com
Facebook http://www.facebook.com/akbanksanat
Twitter https://twitter.com/akbanksanat
Instagram http://instagram.com/akbanksanat
Vimeo http://vimeo.com/akbanksanat
YouTube http://www.youtube.com/user/akbanksanat

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT