Takımada

Takımada

Tarihler: 06 Mart 2021 Cumartesi ~ 11 Mart 2021 Perşembe 06 Mart Cumartesi - 11 Mart Perşembe 21.01

Yer: Online Etkinlikler

Ücret: 11 TL

Nereden Alınır: https://filmonline.iksv.org/

Adres: Çeşitli Mekanlar İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 6, 2021 ~ Mar 11, 2021

2019’da Souvenir ile Sundance’te Büyük Jüri Ödülü’nü kazanan Joanna Hogg’un Britanya’nın önde gelen sinemacıları arasında yerini sağlamlaştıran Takımada , içten içe yıkılan bir ailenin duygusal çöküşünü anlatıyor. (Marvel evreninde Loki olarak ününü pekiştiren Tom Hiddleston’un canlandırdığı) Edward, bir yıllığına gönüllü olarak Afrika’ya göç edecektir. Annesi Patricia ile kız kardeşi Cynthia bütün aileyi ücra bir adada bir araya getirerek Edward’a veda etmeyi planlar. Edward’ın babası toplantıya gecikince yokluk ve kayıp, aile fertlerinin bastırdıkları öfke, kıskançlık, garez ve gerginliğin suyüzüne çıkmasına yol açar. Cornwall açıklarındaki Scilly Adacıkları’ndan Tresco’da çekilen Takımada ‘nın senaryosunu da yazan Joanna Hogg, filmin esin kaynakları arasında filmde de rol alan resim öğretmeni Christopher Baker ile Dostoyevski’nin iyilik timsali Budala ‘sını sayıyor. Ekrana yansıyan muhteşem manzaralar ve doğa öğeleriyle Takımada bir yandan soğuk ve hazin atmosferini korurken bir yandan da aile fertleri arasında gitgide açılan mesafeyi vurguluyor.

Oyuncular: Tom Hiddleston, Kate Fahy, Lydia Leonard, Amy Lloyd, Christopher Baker ()
Yönetmen: Joanna Hogg
Dili: İngilizce, Türkçe altyazılı, English

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT