The Wolfpack (2015)

The Wolfpack (2015)

Tarihler: 16 Nisan 2020 Perşembe ~ 26 Nisan 2020 Pazar

Yer: SALT Araştırma

Adres: Bankalar Cad. No: 11, Karaköy Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 334 22 00

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 16, 2020 ~ Nis 26, 2020

SALT, Crystal Moselle’in 2015 Sundance Film Festivali’nin ABD Belgesel kategorisinde Jüri Büyük Ödülü’nü kazanan "The Wolfpack" filmini bugün (14 Nisan) çevrimiçi gösterime sunuyor. SALT'ın Vimeo kanalı aracılığıyla saltonline.org'da yayımlanan film 26 Nisan'a kadar erişime açık olacak: https://saltonline.org/tr/2232

Yönetmen: Crystal Moselle
90 dakika
İngilizce; Türkçe altyazılı

The Wolfpack (2015), hayatlarını toplumdan uzak bir şekilde New York, Lower East Side’daki bir apartman dairesinde sürdüren altı erkek kardeşin hikâyesini anlatır. Angulo kardeşlerin dış dünya hakkında tüm bildiği, bıkmadan izledikleri filmlerden ibarettir; evde özenle hazırladıkları kostüm ve aksesuarlarla en ince detayına dek bu filmleri yeniden canlandırırlar. Yalnızlıktan kurtulmak için yıllarca bu yaratıcı uğraşa tutunan kardeşlerin hayatı, aralarından birinin evden kaçmasıyla sarsılır. Artık evdeki güç ilişkileri değişecek ve diğerleri de dış dünyayı keşfe çıkma hayalleri kurmaya başlayacaktır.

Angulo kardeşlerle tesadüfen sokakta tanışan ve bu korunaklı hayatları filmleştirmeye başlayan Crystal Moselle’in 2015 yapımı belgeseli, aynı yıl Sundance Film Festivali’nde Jüri Büyük Ödülü’nü kazandı.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT