Momo'yu İki Yayıncı Ben Okurum'da Konuşuyor

Momo'yu İki Yayıncı Ben Okurum'da Konuşuyor

Tarihler: 22 Temmuz 2020 Çarşamba ~ 29 Temmuz 2020 Çarşamba

Yer: Online Etkinlikler

Adres: Çeşitli Mekanlar İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 22, 2020 ~ Tem 29, 2020

Deneyimli yayıncı Deniz Yüce Başarır “Ben Okurum” podcast’inin yeni bölümünde, çocuk kitapları yayıncısı ve yazarı Zeynep Sevde ile çocuk edebiyatının klasikleşmiş eserlerinden Momo’yu konuşuyor.

Michael Ende’nin 43 dile çevrilmiş romanı için “Adeta çocuk edebiyatının tanımı gibi” diyen Sevde ekliyor: “Momo, aslında bugün mindfulness diye bildiğimiz tekniğe dair çok incelikli bir arka plan sunuyor.” Başarır ise konuğunu “Hep söylerim, kişisel gelişim kitapları yerine masalları ve çocuk edebiyatını tercih etse okurlar, inanın karlı çıkarlar.” sözleriyle destekliyor.

Roman, yazarı Michael Ende’nin de dediği gibi her yaştan okura hitap ediyor. Sadece dinleyerek insanlara ilham veren; hayattan zevk almalarını, kendilerine güvenmelerini sağlayan Momo’nun, insanların zamanlarını çalmak için çeşitli dalavereler yapan Duman Adamlar’la giriştiği mücadele gerçekten de 9’dan 99’a kadar her yaştan okur için zaman kavramı ve hayat üzerine bir kez daha düşünme fırsatı sunuyor.

Storytel Türkiye’nin sponsorluğunda hazırlanan “Ben Okurum”un tüm bölümlerine Spotify, Apple Podcasts, Podtail, CastBox, ve Simplecast'ten ulaşılabilir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT