Uluslararası Sanat Buluşmaları Cephesinde Neler Oluyor?

Uluslararası Sanat Buluşmaları Cephesinde Neler Oluyor?

Tarihler: 10 Temmuz 2020 Cuma ~ 10 Temmuz 2020 Cuma 18:00

Yer: Online Etkinlikler

Adres: Çeşitli Mekanlar İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 10, 2020 ~ Tem 10, 2020

Küresel pandemi koşulları nedeniyle kapanan kültür kurumlarının açılmalarıyla beraber uluslararası organizasyonlar da programlarını açıklamaya başladı. Kimi ertelenen organizasyonların yanı sıra takvimlerini değiştirmeden etkinliklerini çevrimiçi platformlara taşıyanlar da oldu.

Yapı Kredi Yayınları tarafından yayımlanan Sanat Dünyamız dergisinin Temmuz-Ağustos sayısından yola çıkarak düzenlenen konuşmalar dizisi ile sanatta yaşanan sürece yakından bakıyor. Her bölümünde farklı isimlerin konuk olduğu konuşma dizisinde, pandemi sonrası fiziksel mesafelenme gerekliliklerinin sanat üretimi ve sergilenmesindeki etkileri ele alınıyor.

Sanat Dünyamız Konuşmaları’nın 10 Temmuz Cuma günü saat: 18:00’da internet üzerinden canlı olarak gerçekleştirilecek bu bölümünde İstanbul’un yeni sezondaki en önemli uluslararası organizasyonlardan biri olan 5. İstanbul Tasarım Bienali konuşulacak. İstanbul Kültür ve Sanat Vakfı tarafından düzenlenen Tasarım Bienali Direktörü Deniz Ova’nın katılacağı söyleşiye Aslı ve Can Altay konuk olacak. Bu yıl “Empatiye Dönüş: birden fazlası için tasarım” başlığı altında yapılacak olan bienalin ekibi bu süreçte tasarımdan neler öğrenileceğini, bizi nasıl bir araya getireceğini ve tasarımın gündelik hayattaki kritik rolünü konuşacak.

Yapı Kredi Yayınları’nın Instagram üzerinden canlı olarak düzenleyeceği Uluslararası Sanat Buluşmaları Cephesinde Neler Oluyor? başlıklık etkinliğine linke tıklayarak katılabilirsiniz: https://instagram.com/yapikrediyayinlari?igshid=4q8l6i2njda3

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT