Yeni Nesil Gazino

Tarihler: 10 Temmuz 2020 Cuma ~ 28 Temmuz 2020 Salı 21:30

Yer: Online Medya

Ücret: 1. Kategori - 34.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 10, 2020 ~ Tem 28, 2020
Yeni Nesil Gazino ile gazino eğlencesi artık evinizde!

Mustafa Akay ile Yeni Nesil Gazino, Tavernaların özel sesi Yaşar Yağmur'u sunar.

16 Haziran 2020 Salı günü başlayan ve her hafta My Open Stage üzerinden MUSTAFA AKAY yeni nesil gazino projesini ile evler şenleniyor!
Ülkemizin eğlence hafızasında çok ayrı bir yeri olan gazino hayatı özellikle 70-80li yıllarda orta yaşta olanların hatıralarında. O zamanları hatırlamak, bugünün yaşantısı ile gazino eğlence programlarını her hafta farklı içeriklerle evinize taşımak üzere bu yeni projeyi sunmaktan mutluyuz.

Müzik hayatına 1990’da Ankara’da başlayan Mustafa Akay, My Open Stage ile yeni projesini sunar. Albüm ve single kayıtları yanında binlerce canlı program yapmış olan çok yönlü sanatçı Mustafa Akay yönetimindeki yeni nesil gazino 2020 senesinin getirdiği havayı dağıtacak. Yeni Nesil Gazino içinde neler yok ki?

Gazino programlarının olmazsa olmazı mizah parodileri, oryantal gösterisi, Türk Sanat Musikisi, fasıl, pop ve daha fazlası ile 2.5 ila 3 saat sürecek bir programa hazırsanız siz evde hazırlıklarınızı yapın ve saat 21:30’da başlayacak yayınımızı ister akıllı TV, ister bilgisayarınızdan takip edin.

Siz konuklarınızı davet edin, masanızı kendi tercihlerinizle donatın, biz canlı yeni nesil gazino eğlencesini evinize getirelim. Üstelik her program içinde sürprizlerimizle.

Yaşar Yağmur 1954 yılında Samsun 'da doğdu. Önceleri saksafon ve Do flüt çalarak başlayan müzisyenlik hayatı piyanist şantör olarak devam etmektedir. Bugüne kadar 12 albüm yapmıştır; ilk albümü olan 1985 etiketli Seven Kullarız ile müzik magazinde 3. lük ödülü bulunmaktadır. Yaşar Yağmur her ne kadar tavernacı olarak bilinse de; Türk sanat müziği, Türk halk müziği, Pop, Fantezi, Arabesk, Grek, Latin olmak üzere her müzik dalında geniş bir repertuvara sahiptir.

Bilet Fiyatları:

1. Kategori - 34.00 TL

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT