Carmen (İstanbul DOB)

Carmen (İstanbul DOB)

Tarihler: 27 Temmuz 2022 Çarşamba ~ 27 Temmuz 2022 Çarşamba 21:00

Yer: Haliç Kongre Merkezi Sadabad Salonu

Ücret: 1. Kategori - 250.00 TL 2. Kategori - 225.00 TL 3. Kategori - 200.00 TL

Nereden Alınır: https://biletinial.com/

Adres: Sütlüce Mah. Eski Karaağaç Cad. 34445 Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 311 11 11

Faks: 0212 311 11 99

Web: http://www.haliccc.com

Paylaş:

2 Yorum:

istanbul.net.tr Tem 27, 2022 ~ Tem 27, 2022

13. Uluslararaı İstanbul Opera Festivali’nde 27 Temmuz Çarşamba akşamı “Carmen” rüzgarı esecek.

Fransız besteci Georges Bizet'in dünya genelinde en çok sahnelenen operaların başında gelen eseri “Carmen”, ünlü İtalyan Rejisör Vincenzo Grisostomi Travaglini’nin prodüksiyonu ve İstanbul DOB başkoreografı Ayşem Sunal Savaşkurt’un muhteşem koreografisi ile festival kapsamında izlenebilecek.

Orkestra şefi Zdravko Lazarov yönetiminde İstanbul Devlet Opera ve Balesi Orkestrası; Carmen” rolünde Romen mezzo-soprano Ramona Zaharia, “Don Jose” rolünde tenor Efe Kışlalı,” Escamillo” rolünde bariton Murat Güney ve "Micaela" rolünde ise soprano Gülbin Günay'a eşlik edecek.

1830’lu yıllarda, İspanya’nın Sevilla şehrinde tütün fabrikasında işçi olarak çalışan ve güzelliği ile herkesin aklını başından alan çingene kızı Carmen'in hikayesinin anlatıldığı eserin dekor tasarımı Zeki Sarayoğlu’na, kostüm tasarımı Ayşegül Alev’e, ışık tasarımı Giovanni Pirandello’ya ait.

Illere göre etkinliklerin satisa çikma tarih ve saatleri; Istanbul, Izmir, Mersin, Antalya, Samsun: Internet gisemizde, aylik opera ve bale programinin belirlenmesi halinde temsil tarihinden 30 gün önce satisa sunulmaktadir.

• Ankara Internet gisemizde, aylik opera ve bale programinin belirlenmesi halinde temsil tarihinden 15 gün önce saat 10:30'da satisa sunulmaktadir. Ekim, Kasim, Aralik ve Ocak ayina özel olarak tüm etkinlikler gise ve internette 30 gün öncesinde satisa sunulmustur.

• Temsillerimiz ilan edilen tarih ve saatte baslar. Seansa geciken seyircilerimiz ilk perdeyi izleyemezler.

• Devlet Opera ve Bale Genel Müdürlügü gerektiginde temsil düzeninde ve programda degisiklik yapabilir.

• Devlet Opera Bale etkinlikleri için kurum karari dogrultusunda 01.01.2016 tarihi itibari ile "Bilet Açiga Alma" islemi artik gerçeklesmeyecektir.

• ÜYELIK girisi yapilarak satin alinan biletlerin iadesi, etkinlik saatine 48 saat kala BILETLERIM bölümü içinde yer alan IPTAL ET kismindan yapilabilir. Iptal/Iade islemleri internetten alinan ve giseden yazdirilmamis biletler için geçerlidir.

• ÜYELIK girisi yapilmadan satin alinan biletlerin iade taleplerinin etkinlik saatine 48 saat kala info@biletinial.com adresine mail yoluyla iletilmesi gerekmektedir. Iptal/Iade islemleri internetten alinan ve giseden yazdirilmamis biletler için geçerlidir.

• 7 yasindan küçük izleyicilerimizin çocuk temsilleri disindaki temsillere getirilmemesini rica ederiz.

• Bakanligimiz ve bagli kuruluslarinda çalisan personel ve çocuklari ile emekliler ve ögrenciler temsillerimizde giseden kimlik ibraz etmek sartiyla indirim uygulanan yerlerden %30 indirim uygulanabilir.

• Gaziler, sehit ve gazilerin dul ve yetimleri, engelliler ile "65 yasini doldurmus, Muhtaç, Güçsüz ve Kimsesiz T.C. Vatandaslarina Aylik Baglanmasi Hakkinda 2022 sayili Kanun" kapsamindaki kisiler giseden yer numarasi almak kaydi ile temsilleri ücretsiz izleyebilirler. Bilgilerinize sunariz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Çok kötü bir temsildi . Yazık
Oturma düzeni tam bir skandal sahneyi görmek mümkün değil. Bu tür faaliyetler için sadece AKM kullanılmalı. Eşim ilk kez gittiği opera gösterisinden herhangi birşey göremeden ayrıldı. 2. Perdeden sonra ayrıldık ses sistemi çok yetersiz. Bir daha asla ama asla Haliç Kongre merkezine bu şekildeki gösteriler için adım atmayı düşünmüyorum REZALET !!!
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT