Il Divo

Il Divo

Tarihler: 14 Eylül 2018 Cuma ~ 14 Eylül 2018 Cuma 14 Eylül 2018 21:00

Yer: Volkswagen Arena

Ücret: Avantajlı Satış Dönemi: 18 Haziran - 1 Ağustos (Tükendi)Sahne Önü VIP             : 495,00 TLSaha İçi VIP                 : 395,00 TLPremium Tribün            : 295,00 TLTribün                          : 195,00 TLTribün (Kısıtlı Görüş)     :   95,00 TLGenel Satış Dönemi: 2 Ağustos - 14 Eylül (*Tüm kategorilerde numaralı oturma düzeni vardır) Sahne Önü VIP - 550.00 TL Saha İçi VIP - 440.00 TL Premium Tribün - 340.00 TL Saha İçi - 230.00 TL Tribün - 230.00 TL - TÜKENDİ Tribün (Kısıtlı Görüş) - 125.00 TL - TÜKENDİ

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: UNIQ İstanbul - Huzur Mah. Maslak Ayazağa Cad. Ayazağa Cendere Yolu No: 4 Şişli İstanbul

Telefon: 0212 334 01 00

Web: http://www.vwarena.com

E Posta: info@vwarena.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 14, 2018 ~ Eyl 14, 2018
Il Divo yeni albümü “Timeless”’ın dünya turnesi kapsamında 14 Eylül’de Volkswagen Arena’da!

Klasik eserlere getirdikleri özgün yorumlarla büyük bir fenomene dönüşen dört tutku dolu sesten oluşan dünyanın ilk ve en başarılı klasik cross-over grubu Il Divo, yeni çıkacak albümleri “Timeless”'ın dünya turnesi kapsamında  Piu Entertainment organizasyonu ile 14 Eylül'de Volkswagen Arena'da!

İspanyol Carlos Marin, İsviçreli Urs Buhler, Fransız Sebastien Izambard ve ABD'li David Miller'ın bir araya gelmesiyle oluşan Il Divo, pop başta olmak üzere farklı müzik türlerinden şarkılara getirdikleri opera düzenlemeleriyle 2004'ten bu yana biletleri tamamen tükenen dev turnelere imza attı. 

“Regresa A Mi (Unbreak My Heart)”, “Aleluya (Hallelujah)”, “Hasta Mi Final” gibi kalplere kazınan şarkılarıyla aşk ve romantizmin müzik dünyasındaki karşılığı konumundaki Il Divo, 6 yıllık uzun bir bekleyişten sonra tekrar Istanbul’a geliyor.
2004'te kendi isimlerini taşıyan albümleriyle başlayan macera, 10 Ağustos 2018'de yayınlanacak yeni albümleri Timeless'la en heyecan verici halini almaya hazırlanıyor. Aşk ve romantizm yüklü şarkıları bir araya getirdikleri albümün ilk single’ı “Hola”, Adele’in hit single’ı “Hello”nun ispanyolca düzenlemesi olarak piyasaya çıktı. 30 milyonu aşan albüm satışı, 6 kıta ve 130 duraktan oluşan turneleriyle, müzik tarihinin en çok kar eden turnelerinden birine imza atarak kazandıkları Billboard Breakthrough Ödülü, BRITS Klasikler'de Son 10 Yılın Sanatçısı Ödülü, Billboard 200 Müzik Listeleri'nin zirvesine yerleşen ilk klasik crossover grubu olma başarısı, 33 ülkede kazanılan 160 altın ve platin plak ve Guinness Rekorlar Kitabı'na müzik tarihinin en başarılı klasik crossover grubu olarak isimlerini yazdıracak kadar dev bir hikaye... 

Bu hikaye, her saniyesi ihtişam ve duygu dolu sahne şovuyla İstanbul'a uzanıyor! Il Divo, müzik ve sahne şovunun birleştiği en muhteşem anları yaşatmak için Piu Entertainment organizasyonu ile 14 Eylül'de Volkswagen Arena'da!

- Bilet almak isteyen engelli seyircilerin, info@vwarena.com adresinden mekana ulaşıp rezervasyon oluşturması gerekmektedir.- Kapı Açılış Saati : 19:30 , Konser Başlangıç : 21:00- 6 yaşından küçük çocuklar etkinliğe alınmamaktadır. 6 yaş ve üzeri bilete tabidir.- Etkinlik mekanına kamera ve fotoğraf makinası sokmak yasaktır.- Organizatör firma programda ve bilet fiyatlarında değişiklik yapma hakkına sahiptir.- Etkinlik mekanına yiyecek ve içecek sokmak yasaktır.- Konser süresince kayıt yapmak kesinlikle yasaktır. Seyirci, sanatçı yönetimi uygun gördüğü takdirde görsel-işitsel kayıt cihazlarına el konabileceğini kabul eder.- Konser süresince biletinizi ve bilekliğinizi saklayınız.- Konser alanı içinde sadece yetkili satış noktalarında satılacak olan merchandise ürünlerini almanızı öneririz.- Konser alanına yanıcı, patlayıcı (deodorant, sprey, parfüm vb. gibi), parlayıcı, kesici ve delici olarak kullanılabilecek her türlü alet ve lazer imleci ile girmek yasaktır.- Konser biletleri sadece organizasyon sahibi tarafından belirlenen resmi satış noktalarından alınmalıdır. Organizasyon sahibi resmi satış noktalarından alınmayan biletlerin sahiplerini konser alanından çıkarma hakkına sahiptir.- Konsere katılan kişilerin fotoğraf ve video çekimlerinin tanıtım materyallerinde kullanım hakkı konser organizasyonuna ait olup katılımcı, konsere katılarak bu hakkın kullanılmasını kabul etmektedir.- Konser biletleri devredilemez ve iade edilemez. Kayıp biletler için yenisi basılmayacaktır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT