Rigoletto

Tarihler: 25 Haziran 2013 Salı ~ 25 Haziran 2013 Salı Saat: 21:00

Yer: Haliç Kongre Merkezi

Ücret: SALON A BLOK 2. KATEGORİ TAM 50,00 TL SALON B BLOK 1. KATEGORİ TAM 60,00 TL SALON C BLOK 2. KATEGORİ TAM 50,00 TL SALON D BLOK 3. KATEGORİ TAM 40,00 TL SALON E BLOK 1. KATEGORİ TAM 60,00 TL SALON F BLOK 3. KATEGORİ TAM 40,00 TL BALKON A BLOK 5. KATEGORİ TAM 20,00 TL BALKON B BLOK 4. KATEGORİ TAM 30,

Nereden Alınır: Mybilet ve mekan gişe

Adres: Sütlüce Mah. Eski Karaağaç Cad. 34445 Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 311 11 11

Faks: 0212 311 11 99

Web: http://http://www.haliccc.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 25, 2013 ~ Haz 25, 2013

Devlet Opera ve Balesi Genel Müdürlüğü tarafından organize edilen ve İstanbul’un tarihsel mekanlarıyla bütünleşen “4.Uluslararası İstanbul Opera Festivali” Giuseppe Verdi’nin Rigoletto Operası ile Haliç Kongre Merkezi’nde...

Her yıl dünya operalarının seçkin yapıtlarını sanatseverlerle buluşturan Uluslararası İstanbul Opera Festivali, bu yıl 25 Haziran - 8 Temmuz 2013 tarihleri arasında organize ediliyor. Türkiye’nin kültür ve sanat yaşamına destek vermek amacıyla düzenlenen organizasyon bu yıl yine kentin tarihi dokusuna uygun mekanlarda izleyicisiyle buluşuyor.

İstanbul’un deniz kenarındaki tek kongre merkezi olarak, hizmet kalitesi, profesyonel ekibi, her türlü ulusal ve uluslar arası etkinliğe uygun yapısıyla eşsiz bir mekan alternatifi sunan Haliç Kongre Merkezi, organizasyonun ruhuna uygun konseptiyle, festivalin gerçekleştirileceği mekanlardan biri olarak sanatseverlere kapılarını açıyor.

İtalyan Operası ekolünden gelen, tüm dünyada eserleri en çok sahnelenen opera bestecileri arasında yer alan Giuseppe Verdi’nin, Rigoletto Operası 25 Haziran Salı günü Haliç Kongre Merkezi - Haliç Auditorium’da sahnelenecek. Metropolitan Opera ve Covent Garden gibi büyük operalarda sahne almış dünya çapındaki ünlü sanatçı Ekaterina Siurina da Rigoletto Operası’nda Gilda rolü ile izleyenlerin karşısına çıkacak. Yerli-yabancı sanatseverlerin ve yabancı konuk sanatçıların ağırlanacağı organizasyonun, sanatseverlere unutulmaz bir gece yaşatması bekleniyor.

Denizbank’ın katkılarıyla düzenlenen festivalin biletleri MyBilet tarafından satışa sunuluyor.

4. İstanbul Opera Festivali

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT