´Perşembe Buluşmaları´nın Aralık Ayı Konuğu: Aydın Boysan

Tarihler: 23 Aralık 2010 Perşembe ~ 23 Aralık 2010 Perşembe 17:00 - 19:00

Yer: Pera Palace Otel

Ücret: Ücretsizdir.

Nereden Alınır: 0212 377 40 50

Adres: Meşrutiyet Caddesi No:52 Tepebaşı Beyoğlu İstanbul Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 377 40 00

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 23, 2010 ~ Ara 23, 2010

Pera Palace Hotel, kültür-sanat buluşmalarının üçüncüsünü ünlü mimar, gazeteci ve yazar Aydın Boysan ile gerçekleştirecek. Yazar, okurları ve sevenleriyle efsanevi Orient Bar’da sohbet edecek.

“İstanbul’un İncisi” Pera Palace Hotel, ait olduğu kent ile kucaklaşmak üzere başlattığı “Pera Palace Hotel Perşembe Buluşmaları” etkinliğinde, yazarları, fikir önderlerini çeşitli sohbet toplantıları, okumalar ve panellerde İstanbullularla buluşturuyor.

Bir kültürel miras niteliğinde olan Pera Palace Hotel, kültür-sanat buluşmalarının üçüncüsünü bu ay ünlü sohbet üstadı Aydın Boysan ile gerçekleştirecek. Ekim ayında Nedim Gürsel, kasım ayında ise Mario Levi ile okurlarını bir araya getiren Pera Palace, aralık ayında Aydın Boysan ile hayranlarını 23 Aralık Perşembe akşamı 17.00-19.00 saatleri arasında bir İstanbul sohbetinde biraraya getiriyor.

Yazarın Doğan Kitap’tan çıkan “Şerefe” isimli kitabının da konuşulacağı söyleşide adabıyla içki içme kültürü, İstanbul’un değişen sosyal yapısı, mimarisi gibi çeşitli konulara da değinilecek.

Aydın Boysan ile tarihi bir atmosferde sohbet etmek isteyen edebiyatseverler, 0212 377 40 50 numaralı telefondan yer ayırtarak bu ücretsiz etkinliğe katılabilirler.

‘Perşembe Buluşmaları’nın detayları, otelin www.perapalace.com adresli web sitesindeki “İstanbul’u Keşfedin- Etkinlikler” bölümünden takip edilebilir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT