´Yanan Bizdik, Siz Kömür Sandınız´

Tarihler: 13 Aralık 2010 Pazartesi ~ 13 Aralık 2010 Pazartesi

Yer: İstanbul Bilgi Üniversitesi Santral Kampüsü

Ücret: Ücretsizdir.

Adres: Eski Silahtarağa Elektrik Santralı Kazım Karabekir Cad. No: 2/13 Eyüp İstanbul Eyüp İstanbul

Telefon: 0212 311 50 00

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 13, 2010 ~ Ara 13, 2010

Türkiye’de bilgisizlik, dikkatsizlik ve ihmalden kaynaklanan sorunlar, İstanbul Bilgi Üniversitesi Halkla İlişkiler Programı son sınıf öğrencilerinin düzenlediği seminerde, konularında uzman konukların sunumlarıyla ele alınacak.

“Bana bir şey olmaz, ben her işi yaparım deme; Pisi Pisine Ölme” ana teması ile farkındalık yaratmak ve çözüme katkı sağlamak amacıyla İstanbul Bilgi Üniversitesi Halkla İlişkiler Programı son sınıf öğrencileri tarafından 13 Aralık 2010 tarihinde Santral Kampüsü’nde bir seminer düzenlenecek.

Halkla İlişkiler Bölümü Öğretim Görevlisi Betûl Mardin’in öncülüğünde gerçekleştirilecek seminerde, ülkemizde özellikle sanayi dallarındaki sağlıksız çalışma koşulları ile sosyal yaşamdaki dikkatsizliklerden ve ihmallerden kaynaklanan ölümler tartışılacak. Seminerde madencilik, tersane, kot taşlama iş kollarının yanı sıra bireysel silahlanmanın da sebep olduğu kazalar ve çözüm önerileri, uzmanları tarafından masaya yatırılacak.

Seminerde, çeşitli üniversitelerden alanlarında uzman isimler ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürlüğü’nden Genel Md. Yrd. Rana H.N. Güven, sunumlarıyla görüş ve önerilerini aktaracaklar.

İstanbul Bilgi Üniversitesi Halkla İlişkiler Bölümü öğrencileri, seminer hazırlıkları sırasında Taşkömür Maden Ocağı’nı, tersaneleri ve kot fabrikalarını ziyaret ederek zor çalışma koşullarını bire bir deneyimlediler ve afiş, film, davetiye gibi tüm altyapı hazırlıklarını kendileri oluşturdular.

Seminerin soru-cevap bölümünde konularında uzman temsilciler, işverenler ve katılımcılar görüş ve çözüm önerilerini paylaşacaklar.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT