2. Uluslararası Ürün Yerleştirme Sempozyumu - 1. Gün

Tarihler: 17 Ocak 2014 Cuma ~ 18 Ocak 2014 Cumartesi 17, 18 Ocak Saat:10:00

Yer: Sheraton İstanbul Maslak Hotel

Ücret: 1. Kategori - 700.00 TL - 2.nci gün 1. Kategori - 600.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 17, 2014 ~ Oca 18, 2014

3P Ürün Yerleştirme Ajansı'nın düzenlediği “2. Uluslararası Ürün Yerleştirme Sempozyumu”, 17 - 18 Ocak tarihlerinde Maslak Sheraton'da ilgili sektörlerin başarılı isimlerini bir araya getiriyor.

Markaların hikayesi olmak mı? Hikayenin markası olmak mı? İşte bütün mesele bu…  

Her markanın bir hikayesi vardır. Pazarlama dünyasının en eğlenceli stratejisi Product Placement’ı dünya profesyonellerinden öğreneceksiniz. 

Dünya starları ve dünyanın önde gelen markaları product placement stratejisiyle gerçekleşen yapımlarda nasıl rol aldılar? Product Placement’ın markalara ve yapımcılara katkıları nelerdir? Dünyanın önde gelen markaları ve yapımcıları konuyu nasıl yönettiler ve nasıl gerçekleştirdiler? 

Pazarlama dünyasının tüm aktörlerini, reklamcıları, marka yöneticilerini, yapımcıları ve medya dünyasını sempozyuma bekleniyor.

Dr. Ferdinand Froning
Locavi yönetici ortaklarından olan Dr. Froning, Sex and the City, Transformers gibi uluslararası filmlerin ürün yerleştirmesini gerçekleştirmiştir. Sony Play Station 3 ve 4 konsolları için tasarlanan Gran Turismo 6 ve Drive Club oyunlarının marka yerleştirme görevini yürütmektedir.

Marsha Levine
Branded Marketing grubunun kurucusudur. Hızlı ve Öfkeli, Matrix, Pelikan Dosyası filmlerinin ürün yerleştirmesi ve Umutsuz Ev Kadınları ve Friends gibi televizyon dizilerinin de marka uyum projelerini üstlenmiştir.

Alison Mc Manus
Casino Royal, Quantom of Solace, Demir Adam, Borsa 2, gibi uluslararası filmlerin ürün yerleştirmesini gerçekleştirmiştir.

Sandra Freising-Heinl
"Her başarılı ürün yerleştirme projesi, hem marka hem film için özel tasarlanmalıdır." diyen ve Ma Medya Holding'in menajeri olan Sandra Freising-Heinl, Ürün Yerleştirme Derneği'nin Basın Danışmanlığı görevini yürütmektedir.

Paolo Latini
A-List eğlence şirketinin Avrupa menajerliğini yürütmektedir.

Vlad Borovina
Discop İstanbul, Discop Africa organizasyonunu yönetmektedir.

Ralph Watson
Uluslararası performans koçu olan Ralph Watson, bilinçaltı karar verme yöntemleri ve satın alma tekniklerindeki uzmanlığı; müşterilerinin nasıl düşündükleri, hangi dinamiklerle ürüne yöneldikleri konularında uzmanlaşmıştır.

Ayrıntılı bilgi için tıklayın

- Etkinlik saat 10:00 - 18:00 arasındadır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT