25. Avrupa İnsan Yönetimi Konferansı

Tarihler: 29 Eylül 2011 Perşembe ~ 30 Eylül 2011 Cuma

Yer: Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre Merkezi

Adres: Darül212) 373 11 00bedai Cad. No: 1, Harbiye İstanbul Harbiye İstanbul

Telefon: 0212 373 11 00

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 29, 2011 ~ Eyl 30, 2011

Türkiye Personel Yönetimi Derneği (PERYÖN) önderliğinde 25. Avrupa İnsan Yönetimi Konferansı, 29-30 Eylül’de Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek. Konferansla eş zamanlı olarak Avrupa İnsan Yönetimi Derneği (EAPM) ve Dünya İnsan Yönetimi Dernekleri Federasyonu (WFPM) delege toplantıları da İstanbul’da düzenlenecek. Toplantılar çerçevesinde 70’ten fazla ulusal insan yönetimi derneğinin 450 binden fazla üyesini temsil eden WFPMA’nın yedi kıtadan temsilcileri de Türkiye’de masaya oturacak.

PERYÖN Yönetim Kurulu Başkanı Selen Kocabaş, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Yiğit Oğuz Duman ve Genel Sekreter İdil Türkmenoğlu ile PERYÖN Genel Koordinatörü Özlem Helvacı, düzenledikleri basın sohbet toplantısında 25. Avrupa İnsan Yönetimi Konferansı hakkında bilgi verdiler.

25. Avrupa İnsan Yönetimi Konferansı’nın ana konsepti “Yakınsama: İnsan Yönetiminin Kolaylaştırıcı Rolü” olarak belirlendi. Batı’yla Doğu’nun birbirine en çok yaklaştığı İstanbul`da gerçekleştirilecek 25. Avrupa İnsan Yönetimi Konferansı’na, İngiltere, Fransa, İtalya, Avusturya, Almanya, Hollanda, Yunanistan gibi 30 Avrupa ülkesinden sektör liderleri katılacak.

Konferans 29 Eylül’de Avrupa İnsan Yönetimi Derneği Başkanı, Duurstede Groep Kurucu ve Başkanı Pieter Haen, PERYÖN Yönetim Kurulu Başkanı Selen Kacabaş ve işadamı Cem Boyner’in açılış konuşmalarıyla başlayacak. Konferansın 29 Eylül’deki konuk konuşmacısı ise Avrupa’nın en geniş İK meslek örgütü CIPD’in CEO’su Jackie Orme.

Konferansın ikinci günü İş Bankası Yönetim Kurulu Üyesi Ersin Özince‘nin İstanbul Finans Merkezi konulu konuşması ile start alacak. 30 Eylül’ün çok farklı diğer açılış konuşma konusunu ise “İş yerinde cesur olmak” başlıklı oturum oluşturuyor. Psikolojinin Indiana Jones`u olarak tanınan Klinik Psikolog Dr.Robert Biswas-Diener “para, kariyer ve mutluluk” konusundaki farklı yorumlarını ikinci günün açılış konuşmasıyla dinleyicilere aktaracak.

Konferansın kapanış konuşmasını ise 30 Eylül Cuma günü “İşyerinde Eğlenmenin 301 Yolu” kitabıyla dünyada yeni bir akımı başlatan ünlü danışman yazar Leslie Yerkes yapacak. İnsan yönetimi ve çalışma hayatına ait çok sayıda kitabı bulunan ve üniversitelerde konu hakkında ders veren Leslie Yerkes’in oturumunun konusu; “Keyifli İşler: Seveceğimiz Çalışma Ortamı Nasıl Yaratılır.”

Kitaplarıyla Dünya’da yeni bir akımı başlatan yazarlardan biri Yerkes, pozitif, yüksek performanslı işyeri kültürü ve işyerinde eğlence konularında ileri gelen bir uzman olarak tanınışor. Leslie Yerkes’in eğlencenin başarılı kültürleri nasıl desteklediğine dair yaklaşımı, kurumların eğlenceyi çalışan ve müşteri sadakatini artırmak, bireyleri ve ekipleri motive etmek olarak kullanabilecekleri yönünde yeni bir akım olarak uygulanıyor.

İşsizlik, Yanlızca Türkiye’nin Değil, Dünya’nın da Gündeminde!

Konferansın en önemli gündem maddelerinin ilkini Türkiye’de de ekonomideki en hassas dengeyi oluşturan “istihdam” konusu oluşturacak. Özellikle 2009’dan bu yana Dünya ekonomilerinde yaşanan sarsıntılarla Dünya’da oluşan istihdam sorunu bu yıl Avrupa ve Dünya İnsan Yönetimi Fedarasyonu Başkanları düzeyinde masaya konacak. EAPM Yeni Dönem Yeni Başkanı Filippo Abramo, Avrupa İnsan Yönetimi Derneği Başkanı, Duurstede Groep Kurucu ve Başkanı Pieter Haen, WFPMA/Dünya İnsan Yönetimi Dernekleri Federasyonu Başkanı Horacio Quiros, Asya Pasifik İnsan Kaynakları Yönetimi Federasyonu Başkanı Peter Wilson ve PERYÖN Yönetim Kurulu Başkanı Selen Kocabaş, “İstihdamı Dünya Konuşuyor” oturumda, Dünya’da işsizlik sorunu ve çözüm önerilerini anlatacak.

25. Avrupa İnsan Yönetimi Konferansı’nın ilk günü “Birleşmeler ve Satın Almalarla Sektörlerde Yakınsama” oturumunda, Egon Zehnder International Yönetici Ortağı Murat Yeşildere ve KLM Global İK Başkan Yardımcısı Lucas Van Wees ve TEB Bireysel ve Özel Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Mendi sektörlerinde büyük ses getiren Air France-KLM ile FORTIS-TEB birleşmeleri örnekleri üzerinden, birleşme ve satın almalarda insan ve kültür boyutunu tartışacak.

Mercer Yönetici Ortağı Jim Matthewman, 29 Eylül Perşembe günü gerçekleşecek “Küresel Göçebe İş Gücü” oturumunda, yeni bir profesyonel grubun ortaya çıkış hikayesini ve Küresel Göçebe iş gücünü ele alacak. 29 Eylül Perşembe günü “Türkiye’nin Yeni Anayasasında Çalışma Hayatı Nasıl Düzenlenmeli” oturumunda Türkiye’nin çalışma hayatı ve gelecek dönemdeki değişimleri ele alınacak.

Peryön İnsan Yönetimi Ödülleri

Türkiye’nin insan yönetiminin en önemli ve prestijli ödüllerinin verildiği “PERYÖN İnsan Yönetimi Ödülleri”, bu yıl konferansla eş zamanlı olarak 29 Eylül 2011 tarihinde gerçekleştirilecek görkemli bir törenle, 4’üncü kez sahiplerini bulacak. Türkiye’nin en fazla başvuru alan ödül yarışması “PERYÖN İnsan Yönetimi Ödülleri” için bu yıl 29 firma 40 kategoride kıyasıya yarışacak.

“PERYÖN İnsan Yönetimi Ödülleri”nde, sektörde iyi uygulamalara dönük farkındalığı arttıran ve özendiren projelerle, insan yönetiminin iyileştirilmesine katkı sağlayan kurumlar onurlandırılacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT