Aktör - Yapımcı Kevin Totti Corchiani Edebiyat Koop`ta

Tarihler: 03 Aralık 2008 Çarşamba ~ 03 Aralık 2008 Çarşamba 3 Aralık Saat: 20.30

Yer: Edebiyat Koop

Ücret: Ücretsiz

Adres: İstiklâl Cad. Sadri Alışık Sok. Güneş–2 İşhanı, No: 1, Kat: 1 Beyoğlu (Ağa Camii Karşısı, Taksim Polis Karakolu yanı) Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 244 01 05

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 3, 2008 ~ Ara 3, 2008

Kevin Totti Corchiani
Tam ifadesiyle,Amerikan Rüyası`nı gerçekleştiren Tokat`lı Türk genci.
İstanbul`da yaşayan ve kapıcılık yapan Demir ailesinin oğlu olan Kenan,bir bakkalda çırak olarak çalışmakta ve ailesine destek olmaktadır. 1994`te, o dönemde Efes Pilsen`de oynayan ünlü basketbolcu Chris Corchiani ile tanışınca hayatı birden değişir. Chris,eve sürekli siparişlerini getiren küçük bakkal çırağını çok sever ve aralarında bir bağ oluşur. Kenan`ın çok zor bir hayatı vardır; henüz 13 yaşındadır ve gece gündüz çalıştığı için okula da gidememektedir.
Chris ve eşi Kenan`ın ailesini ziyaret ederler ve onların da onayını alarak,zorlu bürokratik mücadelelerin ardından Kenan`ı evlat edinirler. Böylece Kenan Demir,Kevin Corchiani olur.
Yeni ailesiyle Avrupa`yı dolaşır ve sonunda Amerika`ya gelirler. Gittiği tüm okullarda çok başarılı bir öğrenci olan Kevin, North Carolina State Üniversitesi`ne burslu olarak girer. Bir yandan da Amerika`ya gelen Türk öğrencilere maddi manevi yardımlarda bulunur.Daha sonra Kenan Productions adıyla kendi film şirketini kurar.

Hollywood`da yapılan ilk Türk filmi olma özelliğini taşıyan Broken Angel adlı filmin yapımcılığını üstlenir,küçük bir rol alarak kendisi de filmde boy gösterir. Aclan Büyüktürkoğlu`nun yönettiği filmde Nehir Erdoğan ve Nilüfer Açıkalın`ın yanısıra,Patrick Muldoon ve Jay Karnes gibi Amerika`nın başarılı oyuncuları da yer alıyor.

Sinemacılık kariyerinde büyük başarılara imza atmak isteyen Kevin,ailesini ziyaret etmek amacıyla yılda bir kez geldiği Türkiye`ye bir gün geri dönmeyi ve hayatını burada kurmayı hayal ediyor.

Tokatlı Kenan: Kevin Totti Corchiani, bakkal çıraklığından Hollywood yapımcılığına uzanan ilginç yaşam hikayesini bizlerle paylaşacak... Nehir Erdoğan, Nilüfer Açıkalın, Jay Karnes, Patrick Muldoon ve Ayşenil Şamlıoğlu`nun rol aldığı Meleğin Sırları Hollywood-Türkiye ortak yapımı sinema filmi hakkında soruların da yanıtlanacağı etkinliğimize davetlisiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT