American Express - SPOT Uluslararası Güncel Sanat Seminerleri

Tarihler: 17 Mart 2012 Cumartesi ~ 17 Mart 2012 Cumartesi

Yer: Four Seasons Bosphorus

Ücret: 400,00 TL

Nereden Alınır: www.spot-projects.com

Adres: Yıldız Mah. Çırağan Cad. No: 28 Ortaköy Beşiktaş İstanbul Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0212 381 40 00

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 17, 2012 ~ Mar 17, 2012

American Express sponsorluğunda ve SPOT Projects düzenlemesiyle, iki etapta gerçekleşecek Uluslararası Güncel Sanat Seminerleri’nin ilki, 17 Mart Cumartesi günü Four Seasons Bosphorus Otel’de gerçekleşiyor.

Doğru Sanat Koleksiyonerliği: Koleksiyonerin El Kitabı başlığı altında verilecek seminerde, uluslararası güncel sanat platformunun en önemli yazar ve eleştirmenlerinden olan; Vogue, The Guardian ve Art Newspaper gibi yayınların sanat köşesini yazan İngiliz sanat eleştirmeni Louisa Buck, koleksiyonerler ve destekçilerin güncel sanat dünyasını şekillendirmekte oynadıkları önemli rolü anlatacak. Seminerde ayrıca, Türkiye ve yurtdışında koleksiyonerlik ve sponsorluk modelleri inceleyecek.

“Doğru sanat koleksiyonerliği ne demektir?” sorusuna cevap niteliğindeki seminerde, güncel sanat piyasalarına bakılarak, oyuncuları hakkında bilgi verilecek; organizasyon ve etkinliklerine dair kapsamlı bir rehber sunulacak.

Garanti Bankası kredi kart sahiplerine* özel indirim ayrıcalıkları sunulan seminer, 17 Mart Cumartesi 10:00-17:00 arasında gerçekleşecek.

* Katılım bedeli 400 TL’dir. İndirim ayrıcalığı sadece American Express ve Shop&Miles kartlar için geçerlidir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT