Arjantinli Felsefeci Diego Tatián BİLGİ’de

Tarihler: 03 Aralık 2009 Perşembe ~ 03 Aralık 2009 Perşembe 16:00-18:00

Yer: Dolapdere Kampüsü Sinema Salonu

Adres: Dolapdere Kampüsü Sinema Salonu Kurtuluşderesi Cad. No:47 Dolapdere Kurtuluş İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 3, 2009 ~ Ara 3, 2009
İstanbul Bilgi Üniversitesi Hukuk Fakültesi, Ulusal Córdoba Üniversitesi Felsefe Bölümü öğretim üyesi ve Arjantin Spinoza Çevresi’nin koordinatörü Diego Tatián’ı ağırlıyor. Etkinlik, 3 Aralık Perşembe günü Dolapdere Kampüsü’nde gerçekleşecek.

Ulusal Córdoba Üniversitesi Felsefe Bölümü öğretim üyesi, Ulusal Córdoba Üniversitesi Yayınları müdürü ve Arjantin Spinoza Çevresi’nin koordinatörü Diego Tatián, yakın zamanda Türkçe’ye kazandırılan Spinoza. Dünya Sevgisi kitabını tanıtmak üzere İstanbul Bilgi Üniversitesi’ne konuk oluyor.

Etkinlikte Diego Tatián’ın yanı sıra, İstanbul Bilgi Üniversitesi Hukuk Fakültesi öğretim üyesi Cemal Bâli Akal da bir konuşma yapacak. Spinoza’nın Teolojik-Politik İnceleme adlı eserinin çevirmenlerinden biri olan Akal’ın Spinoza üzerine iki kitabı ve yayınlanmış pek çok makalesi bulunuyor.

Etkinlik dili İspanyolca ve Türkçe’dir. İspanyolca yapılan konuşmalar Türkçe’ye, Türkçe yapılan konuşmalar İspanyolca’ya çevirmen tarafından aktarılacaktır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT