Aşk-ı Memnu`nun Adnan Bey`i Küçükçekmece`de

Tarihler: 29 Nisan 2010 Perşembe ~ 29 Nisan 2010 Perşembe 29 Nisan Saat: 13.00

Yer: Atıf Yılmaz Sinema Okulu

Ücret: Ücretsizdir.

Adres: Tevfik Bey Mah. Maslak Çeşme Sok. No:1 Sefaköy Küçükçekmece İstanbul Küçük Çekmece İstanbul

Telefon: 0212 470 61 04

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 29, 2010 ~ Nis 29, 2010

AŞK-I MEMNU’NUN ADNAN BEY’İ KÜÇÜKÇEKMECE’DE

Son zamanların en çok reyting alan dizilerinden biri olan ‘Aşk-ı Memnu’nun Adnan Bey’i Selçuk Yöntem, Küçükçekmeceli sinemaseverlerle bir araya gelecek.

‘Atıf Yılmaz Sinema Okulu Söyleşileri’ programına yine bir dev isim konuk oluyor. Devrim Arabaları, Gölgesizler, İstanbul Kanatlarımın Altında gibi onlarca sinema filminde ve televizyon dizilerinde rol alan usta sanatçı Selçuk Yöntem, 29 Nisan Perşembe günü Atıf Yılmaz Sinema Okulu’na konuk olacak. Pek çok tiyatro oyununda sahne alan ve Keşanlı Ali Destanı, Ay Işığında Şamata gibi oyunlarında da yönetmenlik denemesini yapan başarılı oyuncu ilçe halkıyla sinema, oyunculuk ve hayata dair konuşacak.

Son olarak özel bir televizyon kanalında yayınlanan Aşk-ı Memnu dizisinde Adnan Bey karakterini canlandıran Yöntem’in katılacağı söyleşinin moderatörlüğünü Deniz Türkali yapacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT