Ayşe Kulin Nezih’te Okurları İle Buluşuyor

Tarihler: 12 Şubat 2011 Cumartesi ~ 12 Şubat 2011 Cumartesi 15.00

Yer: Nezih

Adres: Sinan Paşa Mah. Hasfırın Cad. No:16 Beşiktaş İstanbul Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0 212 227 31 32

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 12, 2011 ~ Şub 12, 2011

Çağdaş Türk edebiyatının en beğenilen kalemlerinden Ayşe Kulin, hayatının 40 yılını anlattığı "Hayat" ve "Hüzün" isimli yeni kitaplarının imza gününde Nezih müşterileri ile buluşuyor.

Nezih Beşiktaş mağazasında, 12 Şubat Cumartesi günü, saat 15.00’te gerçekleşecek imza gününde edebiyatseverler ile buluşacak olan Ayşe Kulin, hayattan, yaşanmışlıklardan ve aşktan anekdotları da okurları ile paylaşacak.

Ayşe Kulin’in Everest Yayınları’ndan çıkan “Hayat” ve “Hüzün” ikilemesi, “Veda” ve “Umut” isimli kitaplarının devamı niteliğinde edebiyat dünyasında yerini aldı. “Hayat Dürbünümde Kırk Sene” üst başlığı altında yayımlanan Hayat ve Hüzün, Ayşe Kulin’in kaleminden kendi hayatına bir yolculuk olma özelliği taşıyor.

“Hayat” Kulin’in 1941-1964 yıllarını anlatırken, “Hüzün”, 1964-1983 yıllarını edebiyatseverler ile paylaşıyor. Yazarın, 1941 yılından bu yana özel hayatının yanı sıra Türkiye’deki güncel gelişmeler ve izlenimlerinden yola çıkan romanlar, Ayşe Kulin’in de deyimi ile kendisini çok etkileyen, çok üzen, çok sevindiren, kendisinde iz bırakan, belleğinde hep kalan anılarını içeriyor.

Kitap, çağdaş Türk edebiyatının en önemli yazarlarından Ayşe Kulin’den anıların, zamanının Türkiyesi’nde ve dünyada yaşanan olayların iç içe geçtiği sürükleyici bir çalışma olarak okuyucuların beğenisine sunuldu. Yazarın diğer kitapları arasında Sevdalinka, Nefes Nefese, Adı Aylin, Türkan Tek ve Tek Başına, Füreya, Gece Sesleri, Bir Gün gibi Türk edebiyatının önde gelen romanları yer alıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT