Bebeğim Olacak Seminerleri ile Doğuma Doğru!

Tarihler: 18 Haziran 2009 Perşembe ~ 18 Haziran 2009 Perşembe

Yer: Mustela

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 18, 2009 ~ Haz 18, 2009
Bebeğim Olacak seminerleri ile doğuma doğru!
Bebek sahibi olmak ve onu hayata hazırlamak yaşamınızda önemli bir dönüm noktasıdır. Siz de bebeğinizi kucağınıza almak için bekliyorsanız Mustela ile “Bebeğim Olacak” seminerlerini kaçırmayın!

Dokuz aylık uzun bir maraton sizi ve bebeğinizi bekliyor. Dünyanın bir numaralı anne ve bebek cilt bakımı uzmanı Mustela, anne ve baba adaylarını bu hassas dönemde yalnız bırakmıyor. Mustela, Medical Park Göztepe Hastane Kompleksi, Acıbadem Hastanesi, Alman Hastanesi, Memorial Hastanesi ve Mohini Aile & Çocuk Yaşam Merkezi işbirliği ile Bebeğim Olacak seminerlerini düzenliyor. Mother & Baby dergisinin de desteği ile düzenlenen seminerler, Haziran ayında da devam ediyor. Anne ve baba adayları “Bebeğim Olacak” seminerleri sayesinde hamilelik dönemi ve sonrası için en iyi şekilde hazırlanıyor. Seminerlerde sağlıklı bir hamilelik süreci, kolay bir doğum ve doğum sonrası yeni doğan bakımı konuları vurgulanıyor. Bu konular Türkiye’nin ilk hamile eğitim uzmanı ve doğum koçu Hemşire Ayşe Öner ve konularında uzman olan pek çok doktor tarafından aktarılıyor.

Yaşamınızın bu en özel döneminde fiziksel ve psikolojik pek çok değişiklik yaşayacaksınız. Merak ettiğiniz soruların yanıtlarını ise bu seminerlerde bulacaksınız. “Bebeğim Olacak” seminerleri ile hem doğum öncesi ve sonrasıyla ilgili bilgi alacak, hem de bebeğinizin bakımı ile ilgili önemli noktaları öğreneceksiniz. Bebeğinizle sağlıklı bir başlangıç için doğum ile ilgili genel bilgilerden müdahaleli doğumlara, doğum sonrası lohusalık dönemi ve bu dönemde beslenmeden, bebeğinizi emzirme ve bakımına kadar tüm konuların görüşüleceği “Bebeğim Olacak” seminerlerini kaçırmayın.
Seminerlere katılım ücretsizdir. Seminerler ile ilgili detaylı bilgi talebinizi ve sorularınızı info@dharmailac.com e-mail adresinden cevaplıyor olacağız. Ayrıca katılımlarınız için aşağıdaki numaralardan kayıt yaptırabilirsiniz.

Program
18 Haziran 2009, Perşembe - Medical Park Göztepe Hastane Kompleksi
13.00 – 13.15 : Karşılama ve İkram
13.15 - 14.15 : Doğum ve Normal doğum, Partnerlerin doğum yardımı, Doğum sonrası ve lohusalık dönemi, Doğum Koçu Ayşe Öner
14.15 – 14.30 : Kahve Molası
14.30 – 15.15 : Hamilelikte beslenme, Lohusalık döneminde beslenme, Emzirirken beslenme, Diyetisyen Gizem Keservuran
15.15 - 16.00 : Anne sütü ve emzirme, Yeni doğan ve yeni doğanın özellikleri, Doğum Koçu Ayşe Öner
16.00 – 16.45 : Bebeklerde görülen hastalıklar ve aşı, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzm.Dr.Şengül Demir

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT