Buket Uzuner İFSAK’a konuk oluyor

Tarihler: 10 Ekim 2009 Cumartesi ~ 10 Ekim 2009 Cumartesi 10 Ekim Cumartesi

Yer: İFSAK

Nereden Alınır: www.ifsak.org

Telefon: (0212) 292 42 01 / (0212) 292 18 07

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 10, 2009 ~ Eki 10, 2009
Buket Uzuner İFSAK’a konuk oluyor
İFSAK’ın yeni sezonda her ay düzenleyeceği “Seyyahlar” konulu etkinliğin ilk konuğu Buket Uzuner olacak. Uzuner, 10 Ekim Cumartesi günü İFSAK binasında hayranlarıyla bir araya gelecek.

50. yaşını kutlamaya hazırlanan İFSAK, 2009-2010 sezonunda her ay düzenleyeceği “Seyyahlar” adlı etkinlikte, gezmeyi sanata dönüştüren ve gezerken üreten seyyahları konuk ediyor. Etkinliğin ilk konuğu, seyahatnameleri ve romanları ile tanınan edebiyatçı Buket Uzuner olacak. 10 Ekim Cumartesi günü saat 16.00’da İFSAK binasında hayranlarıyla buluşacak olan Uzuner, seyahatleri esnasında yaşadığı sıradışı deneyimleri anlatacak.

Buket Uzuner Kimdir?
Romancı, hikayeci ve gezi yazarı Buket Uzuner, 1955 yılında Ankara’da doğdu. Hacettepe Üniversitesi, Bergen Üniversitesi ve Michigan Üniversitesi`nde biyoloji ve çevre bilim eğitimi aldı. Tampere Teknik Üniversitesi ve ODTÜ`de araştırmacı olarak çalıştı, ders anlattı. Romanları 7 dile çevrilen Uzuner, 1996 yılında Iowa Üniversitesi’nin onur üyesi oldu. 2004 yılında, ODTÜ senatosu tarafında takdir belgesiyle onurlandırıldı. Kuzey Sahra Afrikası, Kuzey Amerika, Kanada ve Avrupa`da uzun tren seyahatleri yapan ve yaşayan Uzuner, ulusal ve uluslararası düzeyde yayımlanmış çok sayıda kitaba sahip bulunuyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT