Bulgaristan Üniversiteleri Eğitim Semineri

Tarihler: 05 Eylül 2009 Cumartesi ~ 05 Eylül 2009 Cumartesi 5 Eylül 2009 Cumartesi Saat: 13:00 - 18:00

Yer: The Cartoon Hotel

Ücret: Ücretsiz

Nereden Alınır: www.studyplustr.com

Adres: Cartoon Hotel Taksim - İstanbul Taksim İstanbul

Telefon: 0216 329 29 75

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 5, 2009 ~ Eyl 5, 2009
Bulgaristan Üniversiteleri Eğitim Semineri

Türkiye’de her yıl gerçekleştirilen, gençlerimizin üniversitelerde eğitim alabilmeleri için girmek ve başarılı bir sonuç almak zorunda oldukları bu sebeple de ortaöğretim kurumlarındaki öğrenim süreleri boyunca stresini omuzlarında taşıdıkları, hayatlarını ve hayallerini tek güne, üç buçuk saate endeksledikleri ve tüm öğrencilerimizin kâbusu haline gelen Öğrenci Seçme Sınavı; Studyplus’ın uzman kadrosunun profesyonel çalışmalarıyla artık gençlerimizin önünde bir engel olmaktan çıkıyor.

Öğrenci Seçme Sınavı’nı dikkate almadan, yalnızca lise diploması ile öğrencileri bünyesine dahil eden, güçlü öğrenim kadrosu ve kaliteli eğitim anlayışına sahip Bulgaristan’da faaliyet gösteren üniversitelerden Türk öğrencilerin de eğitim almalarını, Avrupa Birliği’ne üye olan bir ülkede öğrenim görmenin avantajlarından onların da faydalanmalarını sağlamak adına bilinçli yöntemlerle, profesyonel bakış açısıyla gençlerimizi en doğru biçimde yönlendirmek için Studyplus, İstanbul’da ‘’Bulgaristan Üniversiteleri Eğitim Semineri’’ düzenlemektedir.

Bulgaristan’da bulunan ve eğitim anlayışlarını Avrupa’nın eğitim sistemini benimseyerek geliştiren 19 ayrı üniversite ile anlaşmalı olarak çalışan Studyplus, "Bulgaristan Üniversiteleri Eğitim Semineri" kapsamında üniversitelerin temsilcilerini Türk öğrencilerle buluşturarak gençlerimizin gelecekleri adına daha iyi plan yapmaları için yardımcı olmakla birlikte Bulgaristan ve üniversiteleri hakkında daha ayrıntılı bilgi almalarını böylelikle de akıllarındaki tüm soru işaretlerine yanıt bulmalarını sağlayacak.

"Bulgaristan Üniversiteleri Eğitim Semineri" İstanbul’da 5 Eylül 2009 Cumartesi günü saat 13.00 – 19.00 saatleri arası The Cartoon Hotel’de gerçekleştirilecektir.

İstanbul dışından gelen gençlerimize seminer günü kayıtlarını yaptırdıkları takdirde danışmanlık ücretinden 100 Euro indirim uygulanacaktır.

Studyplus ayrıcalığıyla Bulgaristan Üniversitelerine kayıt yaptıran gençlerimiz öğrenim süreleri boyunca seyahatleri için İstanbul Seyahat şirketini tercih ettikleri takdirde indirim fırsatından yararlanacaklardır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT