Cem Özer ile Edebiyat Buluşması

Tarihler: 22 Ocak 2010 Cuma ~ 22 Ocak 2010 Cuma 19:00

Yer: Fransız Kültür Merkezi

Ücret: Ücretsiz

Adres: Istiklal Caddesi No:4 Taksim - İstanbul Taksim İstanbul

Telefon: 0212 393.81.11

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 22, 2010 ~ Oca 22, 2010

Elysée Anlaşması’nın yıldönümü olan 22 Ocak tarihinde kutlanan Fransız-Alman dostluğu günü vesilesiyle İstanbul Fransız Kültür Merkezi ve İstanbul Goethe-Institut, Fransa ve Almanya Başkonsoloslukları himayesinde, ve İstanbul 2010 Ajansı Edebiyat Yönetmenliği ile, İstanbulluları bir edebiyat gecesine davet ediyorlar.

Bu etkinlikte son üç yılda sırasıyla Nobel Edebyiat ödülüne layık bulunan Orhan Pamuk, Jean-Marie Gustave Le Clézio ve Herta Müller’in yapıtlarından bölümler okunacak. Saygın çağdaş yazarların kalemleriyle de yüceltilen birbirine bağlı bu üç efsanevi kent, İstanbul, Paris ve Berlin, aktör Cem Özer’in okuyacağı metinlerle anılacak.

2010 yılı sonunda Istanbul, Paris ve Berlin’de 27 Türk, Fransız ve Alman yazarı biraraya getirecek olan etkinliğin de ilk basamağı olan bu edebiyat gecesi bir edebiyat Avrupası haritası öneriyor. Bu projeyi tanıtmak üzere yönetmen, aktör ve yazar Harold David ile romancı, çevirmen ve Türk edebiyatı üzerine sayısız yapıtın yazarı Timour Muhidine, İstanbul 2010 Ajansı Edebiyat yönetmeni Ahmet Kot da bu gecede yer alacaklar.

Simültane çeviri olacaktır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT