Daljit Singh İstanbul`a Geliyor

Tarihler: 23 Eylül 2010 Perşembe ~ 23 Eylül 2010 Perşembe 23 Eylül Saat: 18.30

Yer: İstanbul Cezayir Restaurant

Adres: Hayriye Cad. No: 16 Galatasaray Beyoğlu İstanbul Beyoğlu İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 23, 2010 ~ Eyl 23, 2010

Daljit Singh İstanbul`a Geliyor

Digit`in kurucusu ve bağımsız Sanat Yönetmeni Daljit Singh, 2.Genç Yaratıcı Girişimciler Kulübü toplantısına katılmak üzere İstanbul`a geliyor. Yılın Genç İnteraktif Medya ve Yılın Genç Sinema & Televizyon Girişimcisi yarışmalarının kazanan isimlerinin açıklanacağı resepsiyon ile aynı anda gerçekleştirilecek olan 2. Genç Yaratıcı Girişimciler Kulübü toplantısı interaktif tasarım dünyasının önemli ismi Daljit Singh`i konuk ediyor.

Türkiye`de interaktif tasarım ve teknoloji dünyasında faaliyet gösteren Yoğurt Teknolojileri firmasının kurucusu olarak özgün tasarım ve teknoloji ürünlerine imza atan Cemil Türün, Londra merkezli interaktif iletişim firması Digit`in kurucusu ve bağımsız Sanat Yönetmeni olan Daljit Singh ile interaktif medya alanında girişimcilik üzerine keyifli bir söyleşi gerçekleştirecek. 23 Eylül 2010 tarihinde, İstanbul Cezayir Restaurant`ta (www.cezayir-istanbul.com - Hayriye Cad. No: 16 Galatasaray Beyoğlu İstanbul) gerçekleşecek söyleşi saat 18.30`da başlayacak.

Program:
18.00 Buluşma
18.30 Cemil Türün - Daljit Singh söyleşisi (Çeviri yapılmayacaktır)
19.30 Girişimcilik yarışmasının kazananlarının anonsu ve kokteyl

Daljit Singh
Daljit Singh, bağımsız sanat yönetmeni ve uluslararası üne sahip, Londra kökenli dijital ajans olan Digit`in kurucusudur. Daljit, teknoloji aracılığıyla insanları bir araya getiren, basit insan etkileşimlerini araştıran bir ArGe programını etkili bir sekilde uygulayarak Digit`i itibar sahibi bir kurum haline getirmistir. Bu sayede, Digit çalışmalarını geliştirmiş ve müşterilerini en mükemmel ve en yaratıcı çözümler aramaya itmiştir. Digit, Motorola, Shell, Nokia, Microsoft, Habitat, National Gallery ve Wallpaper gibi kurumlarla yaptığı çalışmalarla, D&AD Black Pencil Award, Design Week Best of Show ve BAFTA ödüllerine layık görülmüştür. Digit 2005 yılında WPP ağına üye olmuştur.

Daljit, büyümekte olan genç ve yaratıcı kurumlarla birlikte çalışarak, ekibin güçlü yönlerine dayanan çok yönlü bir hizmet yelpazesi geliştirmektedir. Bu benzersiz yaklaşım sayesinde, hem amaca uygun eğitim kursları şekillendirebilmiş, hem de dışarıdan gözlem yaparak ekibin içinde kalmaya devam etmistir. Daljit, sektöründe aktif bir katılımcı olarak British Council Tasarım Danışma Grubu, Tasarım Komisyonu (Design Council), INIVA Yönetim Kurulu ve Ulusal Gençlik Tiyatrosu gibi oluşumlarda kurul danışmanı olarak çalışmıştır; şu anda da Onedotzero Yönetim Kurulu üyesidir. Daljit, kısa bir süre önce Uluslararası Dijital Sanat ve Bilimler Akademisi üyeliği için davet almış ve iki sene üst üste FT`nin Zirvedeki 50 Yaratıcı Zeka listesinde yer almıştır.
Aktif bir girişimci olan Daljit, aynı zamanda kendi İngiliz-Hint gıda markası olan Mr Singh`s`i geliştirmektedir. Markanın açılışını, büyükbabasının 1940`larda geliştirdiği Bangras sosis tarifiyle başarılı bir şekilde yapmıştır.

Detaylı Bilgi İçin:
Füsun Fidan Özoğul
fusun.ozogul@britishcouncil.org.tr
0533 598 57 52

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT