“Disiplinlerötesi” Konferans Dizisi, Project Projects ile Devam Ediyor

Tarihler: 26 Ekim 2009 Pazartesi ~ 31 Ekim 2009 Cumartesi 14.00

Yer: Bilsar Binası

Ücret: Ücretsiz

Adres: Bilsar Binası, Meşrutiyet Caddesi No: 90 Beyoğlu Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 245 90 00

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 26, 2009 ~ Eki 31, 2009

Garanti Galeri ve Platform Garanti’nin ortaklaşa düzenlediği “Disiplinlerötesi” konferans dizisi, tasarım ofisi Project Projects’in yöneticileri Prem Krishnamurthy ve Adam Michaels ile devam ediyor. Garanti Galeri’nin “Tracing Istanbul [from the air]” ve “Mapping Istanbul” kitaplarını da tasarlayan Krishnamurthy ve Michaels, 31 Ekim Cumartesi günü saat 14:00’te Bilsar binasında bir söyleşi gerçekleştirecek. Konuşmacılar toplantıda, tasarım, araştırma, küratörlük ve yayın alanına çokdisiplinli yaklaşımlarını, kendi işleri üzerinden anlatacak.

Prem Krishnamurthy ve Adam Michaels tarafından 2004 yılında kurulan Project Projects, sanat, mimarlık ve politika alanlarında basım, sergi ve interaktif çalışmalara odaklanıyor. Project Projects’in müşterileri arasında Art in General, Berkeley Art Museum, Center for Curatorial Studies, Bard College, Canadian Centre for Architecture, Center for Urban Pedagogy, Field Operations, Guggenheim Museum, The Museum of Modern Art, Phaidon, Princeton Architectural Press, Steven Holl Architects, Storefront for Art & Architecture, Vera List Center for Art & Politics, White Columns ve Whitney Museum of American Art bulunuyor. Project Projects, müşterileriyle yaptığı işlerin yanı sıra bağımsız küratöryel ve yayıncılık projeleri de yürütüyor.

2009 Cooper-Hewitt Ulusal Tasarım Ödülleri finalistlerinden biri olan Project Projects’in, aralarında “I.D. Dergisi 2007 Design Distinction Award”, “The Art Directors Club Young Guns 5 Award”, “AIGA 365 Award” ile “Society of Publication Designers” liyakat ödüllerinin bulunduğu birçok ödülü bulunuyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT