Entellektüel Olarak Mustafa Kemal Atatürk Sempozyumu

Tarihler: 10 Kasım 2011 Perşembe ~ 10 Kasım 2011 Perşembe 14:30-17:00

Yer: Boğaziçi Üniversitesi Güney Kampüsü, Albert Long Hall Salonu

Adres: Boğaziçi Üniversitesi 34342 Bebek/İstanbul Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0212 359 54 00

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 10, 2011 ~ Kas 10, 2011

Uluslararası üne sahip tarihçi, yazar, akademisyen ve araştırmacılar, 10 Kasım Atatürk Günü etkinlikleri kapsamında Boğaziçi Üniversitesi’nde düzenleneceğimiz“Bir Entelektüel Olarak Mustafa Kemal Atatürk” sempozyumu’nda bir araya geliyor.

Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunda ve kurumlarının şekillendirilmesinde Mustafa Kemal Atatürk’ün fikir dünyasının, dolayısıyla aldığı eğitimin, okuduğu kitapların, ülkede ve dünyada tanık olduğu siyasi ve toplumsal gelişmelerin, fikir akımlarının, düşünürlerin payı büyüktü. 1923’te ifadesini bulan ve bugüne dek değerleri sürdürülen Cumhuriyet uzun yılların birikimi olan bu düşüncelerin bir ürünü oldu.

François Georgeon, Erik-Jan Zürcher, Fabio Grassi, Nermin Abadan Unat, Oktay Yenal ve Talat Halman gibi yerli ve yabancı araştırmacı, yazar, tarihçi ve akademisyenler, bir entelektüel olarak Mustafa Kemal Atatürk’ü anlatacak.

10 Kasım 2011, Perşembe günü Boğaziçi Üniversitesi’nde düzenlenecek olan sempozyumunda sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyacağız.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT