Farkındalık Dünyasında Değişime Yolculuk Söyleşisi

Tarihler: 11 Şubat 2012 Cumartesi ~ 11 Şubat 2012 Cumartesi

Yer: İstanbul Sapphire

Nereden Alınır: İstanbul Sapphire

Adres: Kağıthane, Eski Büyükdere Cd, 34330 Emniyetevleri Kağıthane İstanbul Kağıthane İstanbul

Telefon: 0212 444 51 11

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 11, 2012 ~ Şub 11, 2012

Türkiye ve Avrupa’nın en yüksek Seyir Terası Sapphire, Profesyonel Yaşam Koçu Gamze Sağıroğlu’nun ‘Farkındalık Dünyasında Değişime Yolculuk’ seminerlerine ev sahipliği yapıyor…

Birbirinden farklı aktivitelerle ziyaretçilerini ağırlamaya devam eden İstanbul Sapphire Seyir Terası, şimdi de Profesyonel Yaşam Koçu Gamze Sağıroğlu tarafından düzenlenen ‘Farkındalık Dünyasında Değişime Yolculuk’ seminerlerine ev sahipliği yapıyor.

Gamze Sağıroğlu, tarafından Sapphire Seyir Terası’nda her ay düzenlenecek olan seminer ve atölye çalışmaları ile şehrin stresli yaşantısı içinde unutulan pekçok gerçeğin yeniden su yüzüne çıkmasına rehberlik ediyor. Sağıroğlu, yıl boyunca sürecek seminerlerle sevgiden, yaşam liderliğine, kadın olmaktan, içinizdeki çocukla buluşmaya kadar geniş çerçeve sunuyor.

11 Şubat 2012 tarihinde ‘Sevgiyi Yaşamına Kat’ başlığı altında kendinizi sevebilmenin, karşılık beklemeden sevgi verebilmenin, ilişkileri sağlıklı ve istediğiniz şekilde yönetebilmenin sırlarını paylaşacak olan Sağıroğlu’nun ilk atölye çalışması ise ‘İlişkilerde Zihni Özgürleştirmek’ başlığıyla 25 Şubat’ta yapılacak.

Profesyonel Yaşam Koçu Gamze Sağıroğlu’nun ‘Farkındalık Dünyasında Değişime Yolculuk’ seminer ve atölye çalışmaları ile ilgili detaylı bilgi Sapphire Seyir Terası’ndan alınabilir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT