Filiz Görürtekin`den `Ustaca Sevmek` Semineri

Tarihler: 26 Kasım 2010 Cuma ~ 26 Kasım 2010 Cuma 26 Kasım 2010, cuma günü, 10.15-11.15

Yer: Kozzy AVM

Nereden Alınır: www.kozzyavm.com

Adres: Bayar Cad. Buket Sok. No: 20/1 Kozyatağı Baytur Konutları Yanı Kozyatağı İstanbul

Telefon: 0216 658 00 00

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 26, 2010 ~ Kas 26, 2010

KİŞİSEL GELİŞİM UZMANI FİLİZ GÖRÜRTEKİN SEVGİ VE SEVGİYİ İFADE ETME BİÇİMLERİNİ KOZZY AVM ZİYARETÇİLERİ İLE PAYLAŞIYOR…

26 Kasım 2010, cuma günü, 10.15-11.15 saatleri arasında Kozzy AVM’de gerçekleşecek “Ustaca Sevmek” seminerinde Kişisel Gelişim Uzmanı Filiz Görürtekin, insan yaşamını anlamlı hale getiren en önemli öğelerden birisi olan “Sevgi”yi yaşama biçimlerini, beş temel sevgi dilini, sevmeye dair her şeyi katılımcılar ile paylaşacak.

Kozzy AVM sinema salonunda gerçekleşecek seminere katılacak olan ziyaretçiler, kendi sevgi dillerinin ve çevrelerinde var olan herkesin sevgi dillerinin farkındalığına varacak, sevgi dillerini nasıl kullanacaklarını öğrenecek, sevginin evrendeki temel önemini ve gerekliliğini fark edecekler. Sevgiyi kaybettiğimiz, yerini mekanikleşen ve duyguları olmayan bir geleceğe bıraktığımız dünyada Filiz Görürtekin sevgiyi bizlere tekrar hatırlatacak.

Kozzy Alışveriş ve Kültür Merkezi Hakkında
Sanata ve sanatçıya verdiği önem ile tanınan Rönesans Gayrimenkul Yatırım A.Ş. iştiraki olan Kozzy AVM, gerçekleştirdiği organizasyonlar ve etkinlikler ile Anadolu Yakası’nın gözbebeği oldu. Mahalle sıcaklığında yaşanan duygu ve davranışların yeniden canlandığı şık ve modern mimari anlayışıyla Kozzy Alışveriş ve Kültür Merkezi, 65 mağaza, yüzlerce marka, kapalı otoparkı, 400 kişilik Gazanfer Özcan Tiyatro Salonu, 9 salonlu Avşar Sinemaları, sergi alanları, açıkhava konseptli restoran ve cafeleri ile temiz ve güvenli bir ortamda huzurlu alışveriş imkanı sağlamaktadır. Tüm bunların yanında, ziyaretçilerine alışveriş ve kültür sanat etkinliklerini bir arada yaşamanın ayrıcalığını sunmaktadır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT