Film, İnsan Haklarının Yüzü Mü ?

Tarihler: 16 Nisan 2010 Cuma ~ 16 Nisan 2010 Cuma 16 Nisan Saat: 16.30

Yer: Akbank Sanat

Ücret: Ücretsizdir.

Adres: İstiklal Cad. No:8 34435 Beyoğlu İstanbul Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 252 35 00-01

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 16, 2010 ~ Nis 16, 2010

Film, İnsan Haklarının Yüzü mü ?

Konuşmacılar: Marco Bechis (Yönetmen), Roberto Olla (Eurimages Yöneticisi), Amira Hass (gazeteci), Marja Ruotanen (Avrupa Konseyi İşbirliği Direktörü, Hukuki İşler ve İnsan Hakları Genel Direktörü), Sırrı Süreyya Önder (Senarist, yapımcı, yönetmen)
Moderatör: Alin Taşçıyan (Sinema yazarı)

Bu panelde sinemada işlenen insan hakları konuları ve somut-tarihi olayları mercek altına yatırılacak. Atölyenin çıkış noktası, sinemanın insan hakları için önemli bir "yüz" olması ve sinema sayesinde önemli konuların daha geniş bir şekilde kamuoyuna yansıtılabilmesidir. Atölye katılımcıları, yapımcı-yönetmenin insan haklarına dair konuları işlerken üstlendiği sorumluluk ve yaratıcılıkla ifade özgürlüğünün sınırları gibi konulara eğilme fırsatı bulacaklar.
Etkinlikte öncelikle, Birleşmiş Milletler İnsan Hakları Yüksek Komiserliği`nin siparişiyle çekilen "İnsan Hakları Üzerine Öyküler" adlı projeden kısa filmler gösterilecektir.

Etkinlik 29. Uluslararası İstanbul Film Festivali kapsamında gerçekleştirilmektedir ve ücretsizdir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT