Güzel Kadınlar Denizi Anlatacak

Güzel Kadınlar Denizi Anlatacak

Tarihler: 16 Şubat 2018 Cuma ~ 16 Şubat 2018 Cuma 16:00

Yer: CNR Expo

Adres: CNR Expo Fuar Merkezi Yeşilköy Bakırköy İstanbul

Telefon: 0212 465 74 74

Faks: 0212 465 74 76

Web: http://www.cnrexpo.com

E Posta: info@cnrexpo.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 16, 2018 ~ Şub 16, 2018

Dünyanın ikinci en büyük tekne ve yat fuarı Uluslararası Deniz Araçları, Ekipmanları ve Aksesuarları Fuarı (CNR Avrasya Boat Show) kapsamında düzenlenen etkinlikler tüm hızıyla sürüyor. CNR EXPO Yeşilköy’de devam eden ve CNR Holding kuruluşlarından Pozitif Fuarcılık ile Deniz Endüstrisini ve Denizciliği Geliştirme Derneği (DENTUR) iş birliğinde organize edilen fuar kapsamında ‘Kadın, Spor ve Deniz’ paneli gerçekleştirilecek.

16 Şubat Cuma günü saat 16.00’da başlayacak panel, fuar alanında bulunan Büyük Salonda gerçekleştirilecek. Moderatörlüğünü Yrd. Doç. Dr. Ebru Güzel’in yapacağı panelin konuşmacıları ünlü manken ve rüzgar sörfçüsü Çağla Kubat, Sabine Dedeoğlu, Birgül Erken, Deniz İrengün, Neslihan Karayel, Selma Rodopman, Esra Tekkaya olacak. Kadınların gözünden ‘deniz’in anlatılacağı panelde birlikte olmak dileğiyle.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT