İldefonso Falcones ‘Fatima’nın Eli’ Tarihi Roman Günleri Söyleşisi

Tarihler: 14 Mart 2011 Pazartesi ~ 15 Mart 2011 Salı

Yer: İstanbul Üniversitesi ve Pera Müzesi

Adres: Pera müzesi, Evliya Çelebi Mah. Meşrutiyet Caddesi 65 İstanbul Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 334 99 00

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 14, 2011 ~ Mar 15, 2011

Yazar İldefonso Falcones ‘Fatima’nın Eli’ Tarihi Roman Günleri başlıklı iki söyleşi gerçekleştirmek üzere İstanbul’a geliyor.

Çok satan kitaplardan Deniz Katedrali’nin yazarı Ildefonso Falcones tarihi roman ve diğer roman türleri üzerine ‘Fatima’nin Eli’ Tarihi Roman Günleri başlıklı söyleşileri gerçekleştirmek üzere İstanbul’a geliyor. Söyleşiler 14 Mart Pazartesi Günü saat 11.00’de Istanbul Üniversitesi’nde ve 15 Mart Salı Günü saat 19.00’da Pera Müzesi’nde gerçekleşecek. Yazar 13 Mart Pazar Beyoğlu D&R’da saat 15.00 ile 16.00 arasında da kitaplarını imzalayacak.

Tarihi roman türünün yakaladığı başarı ve popülerlik, farklı soruları da beraberinde getirdi. Bu tür, zaman içerisinde ‘büyüyen’ bir alt tür müdür? Oluşan pazar, edebiyat dünyasının yeni motoru mudur? Türlerin halen var olduklarını söyleyeblir miyiz? Yakalanan bu başarı, diğer türlere aktarılabilir mi? Cervantes Enstitüsü müdürü, Ildefonso Falcones ile bu konular hakkında bir söyleşi-tartışma gerçekleştirecek.

Ildefonso Falcones, bu edebi türün yeniden ortaya çıkışında en önemli isimlerden biri oldu. 1958 yılında Barcelona’da doğan Falcones, profesyonel olarak yazarlık ve avukatlık yapmaktadır. İlk kitabı ‘Deniz Katedrali’ (2006) bir çok-satan olmuş, ikinci romanı ‘Fatima’nın Eli’ (2009) ise bir günde 50.000 adet kopya satışıyla dikkatleri üzerine çekmiştir.

14 Mart Pazartesi, saat 11.00, İstanbul Üniversitesi (Çeviri yapılmayacaktır) 15 Mart Salı, saat 19.00, Pera Müzesi (Eşzamanlı çeviri)

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT