İlham Veren Kadınlar W Istanbul’da

İlham Veren Kadınlar W Istanbul’da

Tarihler: 16 Ocak 2019 Çarşamba ~ 16 Ocak 2019 Çarşamba 18.00

Yer: W Lounge

Adres: Vişnezade Mahallesi, Akaretler, Süleyman Seba Cd. No 22 Beşiktaş İstanbul

Telefon: (0212) 381 21 21

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 16, 2019 ~ Oca 16, 2019

Tarihi Akaretler Sıraevleri, modern dokunuşlarla buluşturan W Istanbul, birbirinden renkli ve farklı etkinliklerle şehrin nabzını tutmaya devam ediyor. W Istanbul’da 16 Ocak Çarşamba günü gerçekleştirilecek “What She Said” etkinliğinde moda, müzik, tasarım, sanat ve teknoloji alanında ilham veren kadınların konuşmacı olarak yer alacakları paneller dizisinin üçüncüsü düzenlenecek. What She Said etkinliğinde yer alan panele konuşmacı olarak oyuncu ve yazar Zeynep Koçak, müzisyen Deniz Sipahi, ressam Sedef Gali ve Türkiye’nin yükselen takı markası JUJU’nun kurucularından Özlem Tezcan Çöllü’dan oluşan başarılarıyla adından söz ettiren kadınlar katılacaklar. Moderatörlüğünü Tuğba Coşkun’un yapacağı panel sonunda gerçekleştirilecek soru cevap bölümünün ardından konuşmacılar ve katılımcılar W Lounge’da düzenlenecek “Aperitivo” etkinliğine katılacaklar.

W Istanbul İtalyanların ünlü geleneği “Aperitivo”yu W Lounge’da İtalya’ya gitmeden de yaşatıyor. W Lounge’da 19.00-23.00 arası gerçekleşecek “Aperitivo” etkinliğinde misafirler, aldıkları bir içki ile aperitivo büfesinde sınırsız yemek yiyebiliyorlar. Dj Ezgi Taşçeviren’in gecenin ritmini belirleyen seti ve Deniz Özdoğru’nun canlı performansıyla renklenen Aperitivo akşamları W Lounge’da sezon boyu her Çarşamba ve Cuma günleri devam edecek.

Kaliteli müziğin eşsiz lezzetli tatlar ile keyifli saatlere dönüştüğü W Lounge’da yer alan JUJU Pop-Up Store, Ocak ve Şubat aylarında tasarım meraklıların gümüş, bronz, altın ve deriden süete tamamlayıcı doğal kumaşları altın ve gümüşle birleştirerek modası geçmeyen aksesuarlarla buluşturmaya devam ediyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT