İlhan Berk Şiirleriyle Yerebatan’da

Tarihler: 25 Ekim 2008 Cumartesi ~ 25 Ekim 2008 Cumartesi 25 Ekim Cumartesi Saat 18:15

Yer: Yerebatan Sarnıcı

Adres: Sultanahmet Sultanahmet İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 25, 2008 ~ Eki 25, 2008
İlhan Berk Şiirleriyle Yerebatan’da
İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kültür Müdürlüğü tarafından düzenlenen, Kültür A.Ş. tarafından gerçekleştirilen, Yerebatan Şiir Akşamları 9. yılında, Türk ve Dünya Şiirine kaynaklık etmiş ülkemizden, batıdan ve doğudan dünya şairlerini, şiirleriyle konuk etmeye devam ediyor.

Şiir akşamının Ekim ayı konuğu, şair, kültür adamı ve ressam İlhan Berk. Geçtiğimiz Ağustos ayında bedenen aramızdan ayrılan büyük şairimizi 4 yıl önce yine Yerebatan’da şiirleriyle konuk etmiştik. 4 yıl önce Yerebatan Şiir Akşamı’nda sanatçılarımız şiirlerini yorumladıktan sonra kürsüye gelen Berk, Yerebatan Şiir Akşamı’ndan memnuniyetini dile getirmiş ve onun şiirleri için orada olanları kırmayıp bir şiirini kedisi yorumlamıştı. Bu ay Yerebatan’da bize ısrarla Yerebatan Şiir Akşamları’nı devam ettirmemizi öneren büyük şair için bir araya geliyoruz. Gecede bedenen İlhan Berk yok. Ancak dünya üzerinde Türkçe konuşanlar var oldukça yaşayacak İlhan Berk aramızda olacak. İlhan Berk Şiirleriyle her zaman bizimle olacak.

Yerebatan Şiir Akşamı 18.15’te Şahsema Grubu’nun İlhan Berk anısına sunacağı bir dinletiyle başlayacak. Mehmet Lütfi Şen’in Şairin Türk Şiirine kaynaklık ettiği poetik yönlerinin konu edildiği konuşması ve tiyatro sanatçılarımızın şairin şiirlerini yorumlamaları her programda olduğu gibi Saat 19.00’da başlayacak.

Yerebatan Şiir Akşamı
25 Ekim Cumartesi 2008
Saat: 18.15
Şahsema Grubu Dinletisi
Sıtkı Türkoğlu (Nefesli Enstrümanlar)
Adnan Yılmaz (Vurmalı Enstrümanlar)
Saat:19.00 Şiir Okumaları: Hümay GÜLDAĞ, Hüseyin KÖROĞLU
Program Hazırlık: Vahide ULUSOY
Düzenleyen: Mehmet Lütfi ŞEN

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT