IPZ Youth 2011

Tarihler: 21 Ekim 2011 Cuma ~ 22 Ekim 2011 Cumartesi

Yer: Lütfü Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı

Adres: Harbiye Mah. 34367 İstanbul Harbiye İstanbul

Telefon: 0212 373 11 00

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 21, 2011 ~ Eki 22, 2011

Sosyal medyada olmak ya da olmamak… İşte gençler için bütün mesele bu. Gençliğin kalbine giden yol sosyal medyadan geçiyor. Bunun nasıl olduğunumerak edenler ise 22 Eylül’de İPZ Youth 2011’de bir araya geliyor. İşte karşınızda bol like’lı bir organizasyon!

“Youth Will Like You!”

Bu yıl, 21-22 Eylül 2011 tarihlerinde,altıncısı düzenlenecek olan İnteraktif Pazarlama Zirvesi (İPZ), ilk gününde “Yeni Medya ve Yeni Medyadaki İş Modelleriyle İnterneti İşinde Kullanan Sektörler ve Kurumlar başlığıylainteraktif bir zirve deneyimi yaşatmayı amaçlıyor. İPZ 2011, ikinci gününde ise sıra dışı ve genç bir konseptlekarşınızda olacak: İPZ Youth 2011.“Sosyal Medya ve Markalar: Markalardan gençlere, gençlerden markalara” konseptli zirvenin ikinci gününde kuralları gençler koyacak, “Sosyal Medya ve Gençler” başlığı altında “Youth will like you!” denecek. “Gençlerin hastası olduğu marka” olmanın tüyoları IPZ Youth 2011’de açıklanacak.

Efes Pilsen’in ana sponsorluğuyla gerçekleşecek olan İPZ Youth 2011, MMI ve Marketing Türkiye’nin ev sahipliğiyle, gençlik iletişim ajansı Youth Republic ve sosyal medya ajansıDigital Youth tarafından birlikte tasarlanan ve Dekatlon’un da desteğini alan zirve boyunca markalar ve gençler, interaktif bir sosyal medya macerası yaşayarak ilk kez bu kadar yakın ve yaratıcı bir şekilde bir araya gelecek. Amaç, markaların yeni gözdesi sosyal medya ve onu en iyi kullanan gençlerin yenilikçi markalara yol göstermesini sağlamak.İPZ Youth 2011, interaktif pazarlamanın yükselen trendi sosyal medya iletişimini tüm yönleriyle gözler önüne serecek.

Sosyal Medya Gerçek Olacak!

İPZ Youth 2011’in tüm detayları sosyal medya dünyasına özel olarak tasarlandı ve kurgulandı. Sosyal medyanın ünlüleri, en çok tıklananları, en çok like’lananları, paylaşılanları ve tweet’lenenleri… Türkiye’nin ilk “Sosyal Medya Sergisi”, "Yıla Damgasını Vuran Sosyal Medya Fi̇lmleri Gösterimi", herkesin oturmak istediği “Twitci Bank” ve tabii ki kaçırılmaması gereken “Like Me After Party”!Hepsi İPZ Youth 2011’de olacak. Zirve boyunca sürpriz uygulama ve etkinlikler, sosyal medyadan fırlamışcasına katılımcıların karşısına çıkarılarak benzersiz deneyimler sunulacak. Son derece gerçek ve hatta zaman zaman üç boyutlu hale gelmiş bir sosyal medya macerası yaşatılacak. En önemli kural ise daima online olmak...

İPZ Youth’un çok özel konuşmacılarına gelirsek…Efes Türkiye İletişim Müdürü Emre Topsakaloğlu, Efes Markalar Pazarlama Müdürü Koray Ardıç, Koç Sistem Pazarlama ve Satış Genel Müdür Yardımcısı Can Barış Öztok, R/GA Digital Reklam Ajansı’ndanineraktif tasarımcı Songül Aslantürk, CookShark Genel Müdürü Melis Tufur, Avea Pazarlama İletişimi Direktörü Sinem Üner Ünsal ve Avea Digital & Doğrudan Pazarlama Birim Yöneticisi Ömer Lütfi Diri.

Amerika’nın en prestijli interaktif performans yapımcılarından biri olan Josephine Dorado ve Kullanıcı Deneyim Tasarımcısı ve Ürün StratejistiFarklı deneyimleri Summer Bedardise yurtdışından zirveye katılan konuşmacılar.Bu on önemli isim, sosyal medyanın sihirli güçlerini ve sosyal medya deneyimlerini paylaşacak. Siz sadece takipte kalın ve gençliğin yeni gözdesi olmak için hazır olun…

IPZ Youth 2011, sizi “Youth will like you!” deneyimine davet ediyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT