İstanbul Fransiz Kültür Merkezi’nde David Boratav İle Edebiyat Söyleşisi

Tarihler: 19 Ekim 2010 Salı ~ 19 Ekim 2010 Salı 19:00

Yer: İstanbul Fransız Kültür Merkezi

Adres: İstiklal Cad. No:4 Taksim Taksim İstanbul

Telefon: 0212 393 81 11

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 19, 2010 ~ Eki 19, 2010

Beyoğlu Fısıltıları

1971 yılında Paris’de doğan yazar David Boratav, Paris, Londra, İstanbul ve New York’da yaşadı. BBC Dünya Servisi ve New York Birleşmiş Milletler’de çalışan yazar aynı zamanda serbest tercümanlık, edebiyat eleştirmenliği ve Chronicart dergisi için muhabirlik yapmıştır. İlk romanı olan Beyoğlu Fısıltıları (Gallimard, 2009), babasının Beyoğlu semtinde doğduğu İstanbul’a doğru yola çıkan, kimlik arayışındaki bir adamın hikayesi. Kitabın Can Yayınları tarafından Türkçe yayınlanması vesilesiyle yazar, tam da kitabına esin kaynağı olan Beyoğlu semtinde bulunan Fransız Kültür Merkezi’nde ve daha sonra İstanbul Üniversitesi’nde edebiyat söyleşilerine katılacaktır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT