İstanbul’u Hatırlamak

Tarihler: 26 Kasım 2011 Cumartesi ~ 27 Kasım 2011 Pazar 09.30 – 18.00

Yer: Bilgi Üniversitesi Dolapdere Kampüsü

Ücret: Ücretsiz

Adres: Kurtuluş Deresi Cad. Yahya Köprüsü Sok. No: 1 Dolapdere 34440 Beyoğlu İstanbul Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 311 50 00

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 26, 2011 ~ Kas 27, 2011

İstanbul Bienali’nin tarihine odaklanacak “İstanbul’u Hatırlamak” başlıklı konferans 12. İstanbul Bienali’nin ilk etkinliği olacak. 26 Kasım Cuma ve 27 Kasım Cumartesi tarihlerinde, Bilgi Üniversitesi Dolapdere Kampüsü’nde düzenlenecek “İstanbul’u Hatırlamak” başlıklı konferansa İstanbul Bienali’nin geçmiş küratörleri birer sunumla katılacaklar.

Geçtiğimiz yirmi yıl içinde sergilerinin özgün karakterine bağlı olarak, İstanbul Bienali, en önemli uluslararası bienallerden biri oldu. Güney’den Kuzey’e, Doğu’dan Batı’ya, yeni isimlerden deneyimlilere ve kolektiflere kadar bugüne dek sergileri yönetmiş olan küratörler, aynı zamanda bienalin ulaşmaya çalıştığı geniş vizyonu da ortaya koyuyor. “İstanbul’u Hatırlamak” konferansına birer sunumla katılacak geçmiş bienal küratörleri, deneyimlerini hatırlatır ve sergileri üzerine düşüncelerini paylaşırken aynı zamanda bienal sergi formatı üzerine bir tartışma platformu da yaratacak.

İki gün boyunca 09.30 – 18.00 saatleri arasında gerçekleşecek konferansta her oturum sonunda, İstanbul Bienali’ne katılmış ve gelişimine tanıklık etmiş Türkiye’den bir sanatçı, düşüncelerini ifade edecek.

Tüm konferans ve konuşma metinleri, bienallerden enstalasyon görsellerinden bir seçki ile birlikte, 12. İstanbul Bienali’nin açılışının yapılacağı Eylül 2011’de basılacak bir yayında toplanacak.

Katılımın ücretsiz olduğu “İstanbul’u Hatırlamak” konferansında İngilizce-Türkçe simültane çeviri de yapılacak. Sempozyum programı 1 Kasım 2010 tarihinde açıklanacak. Konferansa katılmak isteyenlerin pazarlama@iksv.org adresine mail atmaları yeterli olacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT