Kültür Yönetişiminde Yeni Yaklaşımlar

Tarihler: 24 Kasım 2010 Çarşamba ~ 26 Kasım 2010 Cuma 24-26 Kasım 2010

Yer: Kadir Has Üniversitesi

Nereden Alınır: www.istanbul2010.org

Adres: Kadir Has Üniversitesi, Haliç Konferans Salonu Eyüp İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 24, 2010 ~ Kas 26, 2010

2010 yılında İstanbul’un Avrupa Kültür Başkenti sürecinin belli başlı hedeflerinden biri, AB genelinde ve Türkiye’de kültür politikalarının gözden geçirilmesi ve bu doğrultuda yeni kültür yönetişimi modellerinin oluşturulmasıydı.

Bu amaçla 2008 yılında ‘’Avrupa Kültürü Nedir?’’, 2009 yılında ise ‘’Avrupa ve Türkiye’deki Kültür Politikaları ‘’ sempozyumları düzenlenmiştir. Bu dizinin üçüncüsü ‘’Kültür Yönetişiminde Yeni Yaklaşımlar’’ , 24-25-26 Kasım tarihlerinde Kadir Has Üniversitesi Haliç Kampüsü, Haliç konferans salonunda düzenleyeceğimiz toplantıda ele alınacaktır. Yaratıcı endüstrilerin gelişmesi, geliştirilmesi giderek önem kazanırken kültür ve sanat yaşamının gelişmesi için öngörülen kültür politikalarının bu ihtiyaca cevap vermekte yetersiz kaldığı gözlemlenmektedir. Kültür ve sanat yaşamının karşı karşıya kaldığı güçlüklerin aşılmasında kültür yöneticilerinin, kültür aktörlerinin ve fikir önderlerinin tecrübe ve birikimlerinin paylaşılması, kültür yönetişimi konusunda yeni önerilerin ortaya atılması bir gereklilik olarak ortaya çıkmaktadır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT