LIONS Hizmet Haftası City’s Nişantaşı’nda Kutlanacak!

Tarihler: 04 Ekim 2010 Pazartesi ~ 10 Ekim 2010 Pazar

Yer: City’s Nişantaşı

Adres: Teşvikiye Cad. No: 162 Nişantaşı Şişli İstanbul

Telefon: 0212 373 33 33

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 4, 2010 ~ Eki 10, 2010

City’s Nişantaşı ‘Lions Hizmet Haftası’ kapsamında 4 Ekim-10 Ekim arası çeşitli etkinliklere ev sahipliği yapıyor...

City’s Nişantaşı Uluslararası Lions 118-T Yönetim Çevresi Federasyonun, “LIONS HİZMET HAFTASI” kapsamında düzenlediği etkinlik son dönemde bir çok sosyal sorumluluk projesinde yer almış Vakıfları bir araya getiriyor. 8. Bölge Kulüpleri önderliğinde LIONS’ a ve LEO’lara kapılarını açan City’s Nişantaşı LIONS önderliğinde kurulan vakıflardan TÜRK KALP VAKFI, TÜRK BÖBREK VAKFI, ALTI NOKTA KÖRLER DERNEĞİ, BAĞIMLILIĞI ENGELLEME, MÜCADELE EĞİTİM VAKFI VE KORUNCUK (Korunmaya Muhtaç Çocuklar Vakfı ile bir çok ortak çalışmaya imza atmaya hazırlanıyor. 4 Ekim’de başlayacak etkinlikler 10 Ekim’e kadar çok önemli buluşmaya sahne olacak. Katılımcılar City’s Nişantaşı katlarına kurulacak LIONS ve LEO standlarında bilgilendirilecek ve Türk kalp Vakfı standında görevlilere danışma imkanı bulacak. Türk Böbrek Vakfı standında böbrek bağışı ile ilgili kayıt yaptırabilecekler. Diğer tüm derneklerin broşürlerinin LIONS standında yer alacağı bu anlamlı haftada City’s Nişantaşı misafirleri Altı Nokta Körler Derneği üyelerinden iki görme engelli Masaj uzmanınının City’s Nişantaşı’nın Kios katında ki ücretsiz masaj hizmetinden yararlanabilecekler.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT