Mimaride Işık Vol 3

Tarihler: 13 Kasım 2013 Çarşamba ~ 13 Kasım 2013 Çarşamba 19:00

Yer: Venedik Sarayı

Adres: Tepebaşı, Taksim Beyoğlu İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 13, 2013 ~ Kas 13, 2013

Mimaride Işık Vol 3 İşlevselliğin Ötesinde Aydınlatma Tasarımı

PLD Türkiye tarafından 2011 yılından beri düzenlenen Mimaride Işık etkinliğinin, bu yıl “Mimaride Işık Vol 3” adıyla üçüncüsü iGuzzini’nin sponsorluğunda gerçekleşiyor. 13 Kasım Çarşamba akşamı, Venedik Sarayı‘nda gerçekleşecek olan Mimaride Işık Vol 3 sektörün önde gelen mimar, iç mimar ve aydınlatma tasarımcılarını aynı çatı altında buluşturmayı hedefliyor.

Aydınlatma tasarımı çözümü, her zaman, mimariye, mekana ve mekandaki objelere entegre bir çözüm olmalı. Profesyonel ve iyi düşünülmüş bir aydınlatma tasarımı için sürecin derinlemesine incelenmesi ve projenin gerçekleşmesine katkıda bulunan tüm katılımcıların doğru tespiti önemli. Başarılı projeler, ancak mimar ve iç mimarlarla yapılan ve tüm tarafların birbirine ilham verebildiği iyi bir iş birliğine dayanıyor. Bu sayede ışık, açık olsun olmasın,mimarinin ayrılmaz bir parçası haline geliyor.

20 yılı aşkın deneyimi ile önemli aydınlatma tasarımcılarından biri olan Dean Skira “İşlevselliğin Ötesinde Aydınlatma Tasarımı” başlığına sahip sunumunda bu işbirliğine dikkat çekecek ve “iyi düşünülmüş” ışığın, “sınırlardan bağımsız” olduğunu ödüllü projeleri ile örnekleyerek paylaşacak.

iGuzzini’nin ana sponsorluğunda gerçekleşecek olan etkinliğe; İtalyan Konsolosluğu destek verirken, iletişim sponsorluğunu mimarizm.com ve ‘Yapı’ dergisi üstleniyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT