MomTalks 2019

MomTalks 2019

Tarihler: 04 Mayıs 2019 Cumartesi ~ 04 Mayıs 2019 Cumartesi 10.00 - 17.30

Yer: Grand Pera Emek Sahnesi

Ücret: Tam 75.00 TL Öğrenci 70.00 TL

Adres: Cercle d’Orient Binası. İstiklal Cad. No: 56 - 58 Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 640 73 72

Web: http://www.grandpera.com/

E Posta: info@grandpera.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 4, 2019 ~ May 4, 2019

Bu yıl üçüncü kez düzenlenen MomTalks; 4 Mayıs Cumartesi günü Grand Pera Emek Sahnesi’nde; çocuklarını bilinçli olarak yetiştirmeyi önemseyen ebeveynler ile uzmanları bir araya getirmeye hazırlanıyor.

Momtalks 2019; Doğa Rutkay, Tuluhan Tekelioğlu, Esra Akkaya, Aslıhan Onaran, Hande Birsay, Zeynep Selvili Çarmıklı, Mümin Sekman, Mehmet Şakiroğlu, Deniz Bayramoğlu, Akan Abdula ve Judith Malika Liberman gibi alanında profesyonel isimlere ev sahipliği yapacak.

Dr. Bahar Eriş’in fikir annesi olduğu MomTalks; Uğur Okulları ana sponsorluğunda düzenleniyor. Organizasyonun biletlerine, www.momtalks.com.tr ya da www.biletino.com üzerinden ulaşılabiliyor.

Türkiye’nin en kapsamlı anne-uzman buluşma platformu MomTalks, alanında uzman kişilerle aileleri bir araya getirmeye hazırlanıyor. ‘’Gelecek anneden başlar’’ sloganıyla üç yıldır düzenlenen MomTalks, 4 Mayıs Cumartesi günü saat 10.00’da Grand Pera Emek Sahnesi’nde kapılarını açacak.

Anneliğin eğitimdeki kritik önemi konusunda farkındalık oluşturmayı amaçlayan MomTalks, alanında uzman 11 değerli ismi ağırlayacak. ‘İlham Veren Anneler’, ‘Şefkatli Aile, Şefkatli Toplum’, ’21. Yüzyılda Çocuk Yetiştirmek’ ve ‘Hayal Kuran Anneler’ oturumlarıyla ilham veren hikayeler Momtalks 2019’da konuşulacak. Etkinlikte Doğa Rutkay, Tuluhan Tekelioğlu, Esra Akkaya, Aslıhan Onaran, Hande Birsay, Zeynep Selvili Çarmıklı, Mümin Sekman, Mehmet Şakiroğlu, Deniz Bayramoğlu, Akan Abdula ve Judith Malika Liberman gibi alanında profesyonel isimler konuşmacı olarak yer alacak.

Bu yıl Uğur Okulları’nın ana sponsorluğunda gerçekleştirilecek etkinlik, MomTalks’un fikir annesi Dr. Bahar Eriş’in ve Uğur Okulları Genel Müdürü Nevzat Kulaberoğlu’nun açılış konuşmalarıyla başlayacak. Ardından 4 ayrı oturumla ilham veren kadın hikayeleri, öz-şefkat ve şefkatli aile, günümüzde çocuk yetiştirmek ve hayal kurmanın önemi konularına değinilecek. Etkinlik alanında çocuklar için de çeşitli aktiviteler yer alacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT