Mustela İle Bebeğim Olacak Seminerleri 27 Ocak Ve 5 Şubat Tarihlerinde Kozzy Alışveriş Ve Kültür Merkezi’nde

Tarihler: 05 Şubat 2011 Cumartesi ~ 05 Şubat 2011 Cumartesi 9:00 – 12:00

Yer: Kozzy Alışveriş Merkezi

Adres: Bayar Cad. Buket Sok. No: 20/1 Kozyatağı Baytur Konutları Yanı Kozyatağı İstanbul

Telefon: 0216 658 00 00

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 5, 2011 ~ Şub 5, 2011

Mustela’nın sosyal sorumluluk projesi kapsamında anne adayları için ücretsiz olarak düzenlediği “Bebeğim Olacak” Seminerleri 27 Ocak – 5 Şubat 2011 tarihlerinde 9:00 – 12:00 saatleri arasında Kozzy Alışveriş ve Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek ve seminerler sonrasında sertifika töreni düzenlenecektir.

Seminerde bugüne kadar bir çok ünlü isme danışmanlık yapmış olan bebek hemşiresi ve hamile koçu Ayşe Öner anne adaylarına hamilelik ve doğum süreçleriyle ilgili detaylı eğitim verecek. Ayrıca her biri kendi alanında uzman doktorlarımız ise annelerin aklındaki medikal sorulara açıklık getirecek.

Kadın doğum, çocuk sağlığı ve hastalıları, diyetisyen ve psikiyatri alanlarındaki uzman hekimler ise gebelikte tarama testlerinden hamilelik ve emzirme döneminde beslenmeye, normal doğum ve sezaryen arasındaki farklardan gebelik ve lohusalık psikolojisine kadar bir çok alanda annelerin aklındaki soru işaretlerine cevap olacaklar.

Annelere Seminer Sürprizi! Doğum Fotoğrafı!

2 seminerlik tüm kura katılarak sertifika almaya hak kazanan anneler arasında yapılacak çekiliş ile 1 kişiye doğum fotoğrafı çekimi ve albümü hediye edilecek. Profesyonel Fotoğraf Sanatçısı Hazel Tuncer’in sanatı ile birleşen 1200 TL’lik bu doğumhane çekim paketi, seminerin şanslı annesine ücretsiz olarak sağlanacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT