Ömer Uluç, Ölüm Yıldönümünde Anılıyor

Tarihler: 29 Ocak 2011 Cumartesi ~ 29 Ocak 2011 Cumartesi 17:00

Yer: Yapı Kredi Kültür Merkezi

Adres: Yapı Kredi Kültür Merkezi, No. 161 Beyoğlu İstanbul Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 252 47 00

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 29, 2011 ~ Oca 29, 2011

Konuşmacılar: Ali Akay, Komet, Ahmet Soysal

Usta ressam Ömer Uluç, son sergisi dâhil, pek çok sergisinin açıldığı Yapı Kredi Kültür Merkezi’nde düzenlenen bir etkinlikte anılıyor. 29 Ocak 2011 Cumartesi saat 17.00’da başlayacak etkinlikte, usta ressamın bilimle ilgili görüşlerini anlattığı bir video da gösterilecek.

Türk çağdaş sanatının en önemli isimlerinden Ömer Uluç, birinci ölüm yıldönümünde dostları tarafından anılıyor. 29 Ocak 2011 Cumartesi günü saat 17.00’da Yapı Kredi Kültür Merkezi’nde başlayacak etkinlikte Ali Akay, Komet ve Ahmet Soysal konuşma yapacak.

Pek çok Ömer Uluç sergisine ev sahipliği yapan Yapı Kredi Kültür Merkezi, sanatçının hayatında önemli yer tutuyordu. Uluç, Kasım 2009’da hastalığı döneminde yaptığı eserlerden oluşan iki sergi birden açmış ve büyük ilgi görmüştü. “Parçalanmanın Kimyası” sergisinde sanatçının resim, enstalasyon, lazer efektli üç boyutlu işleri ve videodan meydana gelen çalışmaları sergilenmiş; “Sağ El, Sol El Desenleri” sergisinde ise sanatçının kemoterapi tedavisi sırasında yaptığı çizimler yer almıştı.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT